1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakemlerin keyfi yerinde
 Hakemlerin keyfi yerinde

Hakemlerin keyfi yerinde

Hakemlerin Bursa kampında 4’üncü gün geride kaldı. Dolu dolu geçen kamp programında kültür gezileri de düzenleniyor

A+A-

Eren ŞİŞİK (KTSYD/Bursa)

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (KTFF-MHK) işbirliğinde hakemlere yönelik düzenlenen Bursa kampında tempo günden güne artıyor. Her gün günü çift idmanla tamamlayan hakemler zorlu sezonun hazırlıklarına hırslı bir biçimde hazırlanıyor. Dün Bursa’ya bağlı İznik’e gezi de düzenleyen kafile burada tarihi yerleri görme fırsatı yakaladı.

İznik’e gezi düzenlendi
Günün ilk antrenmanını sabahın erken saatlerinde gerçekleştiren hakemler burada keyifli bir antrenman gerçekleştirdi. Fethiye Spor Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren hakem kafilesinde hakemlerin disiplinli çalışması yöneticilerin takdirini kazandı. Sabah antrenmanından sonra bir süre dinlenen kafile ardından Bursa’ya bağlı İznik’e bir gezi düzenledi ve burada tarihi eserleri yerinde görme fırsatı buldu. Öğle yemeğini de İznik Gölü yakınlarında bir restorantta yiyen kafile ardından yeniden şehir merkezine geçti. Otelde bir süre dinlendikten sonra akşam antrenmanına çıkan hakemler burada da daha hafif bir antrenman gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren akşam antrenmanından sonra ise yeniden otele dönüldü. Otelde ‘A’ Klasman hakemlerle bir toplantı gerçekleştiren KTFHGD ve MHK yöneticileri burada hakemlerle bir süre sohbet etti.

Malek ve Tilki kampın neşesi
Kamp boyunca keyifli anlar da geçiren hakem kafilesinde özellikle tecrübeli hakem Mehmet Malek ve hakemliğe bu yıl nokta koyan Savaş Tilki kampın neşe kaynağı görüntüsünde. Sempatik tavırlarıyla yüzleri sürekli güldüren ikili idmanlardaki hırslarıyla da genç hakemlere örnek oluyor.
KTFHGD ve MHK yöneticilerinin bu sabah Üst Klasman hakemlerle bir toplantı gerçekleştirecekleri ve yeni sezon öncesi ilk konuşmaların burada yapılacağı öğrenildi. Yarın akşam saatlerinde adaya dönecek olan kafile çalışmalarını Pazartesi’nden itibaren yurt içinde sürdürecek.

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur