1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakemler kondisyon depoluyor
Hakemler kondisyon depoluyor

Hakemler kondisyon depoluyor

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği ile Merkez Hakem Kurulu’nun düzenlediği sezon öncesi hazırlık kampı İzmir’de devam ediyor

A+A-

Gökmen Bolkan-KTSYD/İzmir
Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği ile Merkez Hakem Kurulu’nun birlikte organize ettikleri sezon öncesi hazırlık kampı devam ediyor. 2014-2015 futbol sezonu hazırlık çalışmaları için geçtiğimiz gün İzmir’e kampa giden hakemler ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi.
İzmir Balçova Termal Otel’de kalan hakemlerimiz dün sabah erken saatlerde Balçova Belediyesi Spor Tesisleri’nde yaptıkları çalışma ile startı vermiş oldular. Yaklaşık bir saat süren çalışmada düz koşu ve açma germe hareketleri yapan hakemlerin idmanı oldukça neşeli geçti. 6 üst klasman, 8 A klasman, 11 B klasman, 2 saha komiseri, 2 dernek yöneticisi, 5 MHK görevlisi, 11 yardımcı hakem ve 24 C ve Aday hakemin yer aldığı kafilede hakemlerimiz Balçova Belediyesi Spor Tesisleri’nde günde çift idman yapacak.

MHK Yaz Semineri’ne katılacaklar
Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen 2014-2015 Sezonu MHK Yaz Semineri’ne, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, EPAK Başkanı Derviş Atakan ve hakemlerden Serkan Şimşek ile Serkan Durmaz katılacak. Seminere katılacak kafile 7-9 Ağustos tarihleri arasında Sapanca'da bulunan Güral Sapanca Wellness &Convention Hotel'de katılacaklar.

Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur