1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakemler dönüş yolunda
Hakemler dönüş yolunda

Hakemler dönüş yolunda

KTFHGD ve MHK işbirliğinde hakemlere yönelik düzenlenen Bursa kampı bugün yapılacak sabah antrenmanının ardından tamamlanacak

A+A-

Eren ŞİŞİK (KTSYD/Bursa)

Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (KTFHGD) ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (KTFF-MHK) işbirliğinde düzenlenen hakemlere yönelik Bursa kampı sona eriyor. Hakemler bu sabah yapacağı antrenmanın ardından yurda dönecek.
Kamp boyunca günü çift idmanla geçiren hakemlerde keyifli bir kamp döneminin daha sonuna gelindi. Dün sabahın ilk ışıklarında bir idman gerçekleştiren hakemler burada dayanıklılık ve kondisyonlarının gelişmesi adına bir programa tabi tutuldu. Sabah antrenmanından sonra serbest bırakılan hakemlerin birçoğu Bursa Şehir Merkezi’ne giderek kenti gezme olanağı buldu. Ayrıca KTFHGD ve MHK yetkilileri de Üst Klasman hakemlerle bir toplantı gerçekleştirerek ligin en elit hakemlerinden yeni sezon öncesi fikir aldı. Hakem kafilesi dün akşam yapılan keyifli antrenmanın ardından ise otele döndü ve birlikte Türkiye Süper Kupası finalinde Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasını izledi. Kafilenin bugün akşam saatlerinde Kıbrıs’ta olması bekleniyor.

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur