1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Hak ararken yüzlerce esnafın ekmeğine mani oluyorsunuz”
“Hak ararken yüzlerce esnafın  ekmeğine mani oluyorsunuz”

“Hak ararken yüzlerce esnafın ekmeğine mani oluyorsunuz”

Hayvancıların ‘yol kapama’ eylemine esnaftan tepki:

A+A-

YENİDÜZEN

Haklarını aramak için üç gündür eylem yaparak, araçlarıyla yolları kapayan hayvan üreticilerine, Küçük Kaymaklı esnafı tepki gösterdi.

Şehit Hüseyin Ruso Caddesi üzerinde bulunan Aydın Türksever isimli esnaf, yolların kapanması nedeniyle günlerdir siftah yapamadıklarını söyledi.

Türksever, hayvancıların hak aramalarına destek verdiğini ancak haklarını yol kapamayla değil farklı şekilde yapmalarını istedi.

1-029.gif

 

Aydın Türksever’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Hayvancı kardeşlerim öncelikle hepinize günaydın. Hükümetle uzlaşamamış ve eyleme devam kararı almışsınız. Aldınız almasına da kapattığınız yollar yüzünden ben de dahil 2 gündür siftah bile yapamıyoruz. Herksin ödemesi, borcu harcı var. Haklarınız başka yoldan arayın. Siz hak ararken, yüzlerce esnafın ekmeğine mani oluyorsunuz. Bizim suçumuz ne? Demokratik haklarınızı almanızı tüm kalbimle destekliyorum ama siz hak ararken başkalarının ekmeğiyle oynuyorsunuz. Bu şekilde hak aranmaz… Lütfen! Elinizi vicdanınıza koyun ve gidin hakkınızı başka şekilde arayın. Böyle yol kapatıp ekmeğimizle oynayarak hak aranmaz. Saygılarımı sunuyorum…”

 

yeniduzen-satin-aliniz-821.jpg

Bu haber toplam 2869 defa okunmuştur
Etiketler : , ,