1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftaya, Justin Bieber, Megadeth ve Dream Theater ile Başlıyoruz!
Haftaya,  Justin Bieber, Megadeth ve Dream Theater ile Başlıyoruz!

Haftaya, Justin Bieber, Megadeth ve Dream Theater ile Başlıyoruz!

Haftaya, Justin Bieber, Megadeth ve Dream Theater ile Başlıyoruz!

A+A-


Ersin KAŞİF

HAFTANIN ALBÜMÜ JUSTIN BIEBER’DAN  “PURPOSE”

Justin Bieber’ın yeni albümünden yayınlanan ve büyük ilgi gören iki single “What Do You Mean? ve “Sorry” ardından “Purpose” müzik dünyasına damgasını vurdu. “What Do You Mean” Amerikada çıkışının haftasında dijital olarak 335 bin kopyanın üzerinde satarak Justini ilk defa Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya taşımıştı. Şarkı, 90’dan fazla ülkede zirveye çıktı. Haftalık global Spotfiy listesinde dinlenme rekorunu 41 milyonun üzerinde dinlenmeyle kolaylıkla kırmasının yanında daha bir ay olmadan What Do You Mean 167 milyon dinlenmeye ulaştı. Bieber, aynı zamanda MTV Avrupa Müzik Ödüllerine ise En İyi Erkek Sanatçı ve Dünya Çağında En İyi Performans: Kuzey Amerika da dahil olmak üzere toplamda 5 ödül alarak damgasını vurdu.What Do You Mean için profesyonel kaykaycı Ryan Sheckler ile birlikte hazırlanan ve 274 milyonu geçen izlenmeye ulaşan videoyu YouTube üzerinden izlemek için linki tıklamanız yeterli: http://bit.ly/1i6W3XM Purpose albümünün görseli, Los Angeleslı dünyaca ünlü graffiti sanatçısı Retna tarafından tasarlandı. (EMI Music Haber).

MEGADETH "DYSTOPİA" İLE GERİ DÖNÜYOR!

Megadeth geçtiğimiz günlerde "Dystopia" ismini verdikleri 15. stüdyo albümlerini yayınlacaklarını duyurmuş, Megadeth severlerin heyecanını doruk noktasına çıkarmıştı. Albümden yayınlanan ve albüme ismini veren üçüncü single 'Dystopia' ise yayınlandı. Artık geri sayım zamanı! Dave Mustaine'in müzikal koçluğunda Nashville'de kaydedilen ve mixleri daha önce de Lamb of God, Gojira, Avenged Sevenfold gibi efsane gruplar ile çalışan Josh Wilbur tarafından yapılan bu albüm çok ses getirecek! Basta David "Junior" Ellefson, gitarda yeni üye Kiko Loureiro'yu, davulda Chris Adler'i dinleyeceğimiz Megadeth'in bu muhteşem geri dönüş albümüne iTunes üzerinden alabilirsiniz. Megadeth’in yeni single’ı Dystopia’yı dinlemek için hemen tıklayın: http://bit.ly/1PNnEJg. (EMI Music Haber).

DREAM THEATER, "THE ASTHONISHING" İLE GERİ DÖNÜYOR!

Dünya müzik tarihinin son 30 yılının en verimli ve en ikonik rock gruplarından Dream Theater uzun zamandır yayınlanması beklenen, The Astonishing ismini verdikleri ikili konsept albümleriyle 29 Ocak'ta müzikseverlerle buluşmuştu. 34 parçadan oluşan albümden yayınlanan ilk single "The Gift of Music" oldu. Dream Theater şimdiden hitleşen bu şarkılarıyla, Dream Theater severlerin heyecanını doruk noktasına çıkardılar. “The Astonishing”  orta çağ usulü bir feodal düzende yaşanan retro-fütürist apokaliptik bir distopyayı anlatıyor. New York'taki Cove City Sound Studios'da kaydedilen albümün yapımcılığını John Petrucci üstlenirken, stüdyo koçluğunu ve albümün mixini daha önce Aerosmith ve Rush gibi önemli isimlerle çalışan Richard Chycki yapıyor. (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 252. Sayısı

Adres Kıbrıs 252. Sayısı