1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın Ünlüsü, Christina María Aguilera
Haftanın Ünlüsü, Christina María Aguilera

Haftanın Ünlüsü, Christina María Aguilera

Her hafta dünyaca ünlü sanatçıları sayfamıza taşıyorken, Christina Maria Aquilera’dan bahsetmeden geçmek olmazdı

A+A-

Ersin Kaşif

Her hafta dünyaca ünlü sanatçıları sayfamıza taşıyorken, Christina Maria Aquilera’dan bahsetmeden geçmek olmazdı. 1980 New York doğumlu Christina María Aguilera  pop, gospel, jazz ve R&B müzisyeni ve söz yazarı. Christina Aguilera ilk Star Search programında yarışmacı olarak görüldü. Daha sonra 1993-1994 yıllarında Disney Channel'ın The New Mickey Mouse Club serisinde bulundu. Aguilera,Mulan filmi için kaydettiği Reflection şarkısından sonra RCA Records ile anlaşma imzaladı. Aguilera, Billboard Hot 100 listesinde 3 şarkısının birinci olduğu Christina Aguilera (ilk albümüdür) albümünü yayınlayarak büyük ün kazanmıştı.

50 MİLYONDAN FAZLA SATIŞ

 2001 yılında ilk albümünün İspanyolca versiyonu olan Mi Reflejo'yu yayınladı. 2002 yılında anlaşmalı olduğu yerden ayrıldıktan sonra Stripped albümünü yayınladı. Stripped albümündeki Beautiful şarkısı ona inanılmaz ticari kazanç sağladı. 2006 yılında da soul, caz müzik özellikleri barındıran Back to Basics albümünü yayınladı. 2010 yılında da Bionic albümünü 2012 yılında ise Lotus albümünü yayınladı. 5 Grammy, 1 de Latin Grammy ödülüne sahiptir. Tüm dünyada sadece albümleri 50 milyondan fazla satmıştır. Ayrıca Christina son 10 yılın Madonna'dan sonra en çok single satan sanatçısı olmuştur. Rolling Stone şirketinin yaptığı araştırmaya göre, tüm zamanların en iyi 100 şarkıcısından biri olup bu şarkıcılardan 40 yaş altındaki tek şarkıcıdır.

ÖZEL HAYATI VE İŞİYLE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Aguilera, sosyal medya aracılığıyla Şubat 2014'te Matthew Rutler ile nişanlandığını açıklamıştı, sonrasında ise çiftin iki çocuğu olduğunu öğreniyoruz. Max Liron Bratman adında 12 Ocak 2008 doğumlu bir oğlu ve 18 Ağustos 2014 doğumlu Summer Rain Rutler adında bir kızı var. 2014 Nisan'da ise Aguilera sekizinci stüdyo albümü üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuştu. The Voice'nin altıncı ve yedinci sezonunda koçluk yapmamış ve Aguilera'nın yerini Gwen Stefani almıştır. Sekizinci sezonda ise Aguilera The Voice'e geri dönmüştür. Ocak 2015'te ise Aguilera yeni albümünde The Voice'nin koçlarından biri olan Pharrell Williams'ın olduğunu belirtmiştir. 2015 Grammy Ödülleri'nde ise Aguilera, A Great Big World ile düeti olan Say Something şarkısıyla En İyi Pop/Düet Grup performansı dalında aday olmuş sonrasında ise ödülü almıştır. Nisan 2015'te ise Aguilera Nashville dizisinin 3. sezonunda, şarkıcı rolünde Jade St. John'u canlandırmıştır. Ses türü Soprano olan sanatçı üç oktav sese sahip. Mavi gözlü sarışın ve çok güzel tabii. 5 adet Grammy ödülü ve 1 adet de Latin Grammy ödülü olan bu muhteşem ses, bu hafta Adres dergimize çok büyük renk kattı. Adres müziği takipte kalın.

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 389 Sayısı

Adres Kıbrıs 389 Sayısı