1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Haftanın takımı Dimes
Haftanın takımı Dimes

Haftanın takımı Dimes

Onuncu turda Dimes Satranç Takımı kendisinden daha üst sırada olan güçlü rakibi Girne Akay Optik Satranç Takımını 7 puan farkla yenerek haftanın takımı ünvanını aldı.

A+A-

 

Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 2015  Girne Bölgesi Satranç Turnuvasını onuncu turu tamamlandı. Bu tura BRT Genel Müdürü Mete Tümerkan konuk oldu.
Onuncu turda Dimes Satranç Takımı kendisinden daha üst sırada olan güçlü rakibi Girne Akay Optik Satranç Takımını 7  puan farkla yenerek haftanın takımı ünvanını aldı.   
İki yıldır Girne Satranç Turnuvası’nda hiç yenilmeyen, namağlup olan Emekli  Subaylar Derneği takım kaptanı Doğan Sahir, Orsen Satranç Takımı’nın  genç ve yetenekli oyuncusu Alpcan Keskin’e yenildi. Geçen hafta hiç puan kaybetmeyen Orsen Satranç Takımı bu hafta sadece 0.5 puan kaybederek güçlü rakibi Emekli Subaylar Derneği Satranç Takımı’nı 7 puan farkla yenmeyi başardı ve haftanın en başarılı takımlarından oldu.
Girne Deniz Plaza Satranç Takımı, Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı’nı; Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı da Girne Adidas Satranç Takımı’nı zorlanmadan yenerek haftanın başarılı takımları arasında yerlerini aldılar.
Girne Akay Optik Satranç Takımı, Girne Adidas  Satranç Takımı, Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı, Emekli Subaylar Derneği  Satranç Takımı, BSW Computer Satranç Takımı turnuvadaki konumlarını daha yukarıya taşımaya çalışan takımlar oldu.

10. TUR SONUÇLARI 
Girne Akay Optik – Dimes: 0.5 – 7.5
BSW – Schindler: 2.0 – 6.0
Girne Deniz Plaza – Çatalköy Bld: 6.5 – 1.5
Orsen – ESUD: 7.5 – 0.5
Akdeniz SB – Girne Adidas: 5.5 – 2.5

Puan Durumu
Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı (54.0 Puan)
Girne Deniz Plaza Satranç Takımı (54.0 Puan)
Orsen Satranç Takımı (51.0 Puan)
Schindler Satranç Takımı (46.5 Puan)
Girne Adidas Satranç Takımı (45.0 Puan)
BSW Computer Satranç Takımı (41.0 Puan)
Girne Akay Optik Satranç Takımı (30.0 Puan)
ESUD Satranç Takımı (26.5 Puan)
Dimes Satranç Takımı (26.5 Puan)
Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı (19.5 Puan)

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur