1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Yenilgisiz takım kalmadı

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 17’nci haftasında lider Yenicami haftasonu konuk olduğu Bostancı Bağcıl’a mağlup olarak ilk yenilgisini yaşadı. Bu sonucun ardından ligde yenilgisiz takım kalmadı.

Süper Lig’de oynanan 7 karşılaşmanın 4 tanesini ev sahibi ekipler, 2 tanesini konuk ekipler kazanma başarısı gösterdi. Bir karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığı haftada 26 gol kaydedildi.

Haftaya yenilgisiz 16 puan farkla lider giren Yenicami, ligde bu hafta Bostancı Bağcıl’a konuk oldu. Oldukça sert geçen karşılaşmanın sonunda rakibine 2-0 mağlup olan Yenicami bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşadı. Bu galibiyetle Bostancı Bağcıl Play out dışında kalma adına önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kaymaklı farka koştu
Ligde ikinci sırada bulunan Küçük Kaymaklı, son sıradaki rakibi Gönyeli’ye konuk olurken sahadan 7-1’lik skorla galip ayrıldı. Ligin ikinci yarısındaki ilk 3 puanını alan Küçük Kaymaklı, yakın takipçisi Doğan Türk Birliği ile arasındaki farkı 4 yaptı.
Haftanın önemli karşılaşmalarından bir tanesinde Lefke ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya geldi. Lefke’nin saha kapama cezası nedeni ile Lefkoşa’da oynanan karşılaşmada konuk Doğan Türk Birliği öne geçmesine rağmen Lefke maçın uzatma bölümlerinde bulduğu 2 golle sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.
Haftanın tek beraberlikle noktalanan maçı Serdarlı ile Yeni Boğaziçi arasında oynandı. Serdarlı maçta öne geçmesine rağmen Y.Boğaziçi skora dengeyi getirirken taraflar başka gol atma başarısı gösteremeyince karşılaşma 1-1’lik skorla tamamlandı.

Cihangir’in çıkışı sürüyor
Ligde Cihangir’in çıkışı bu hafta da devam etti. Mormenekşe’yi konuk eden Cihangir rakibini 2-1’lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi. Bu sonucun ardından Cihangir oynadığı son 8 maçta 7’nci galibiyetini hanesine yazdırarak çıkışını sürdürdü.
Haftanın farklı skorlarından bir tanesini Çetinkaya elde etti. Lefkoşa’da Gençler Birliği ile karşılaşan Çetinkaya ilk yarısı 3-0 tamamlanan maçı 4-1’lik skorla kazandı ve Play out potasından çıkma şansını devam ettirdi. Bu sonucun ardından G.Birliği ikinci yarıdaki ilk mağlubiyetini almış oldu.
Geçtiğimiz hafta Gönyeli’nin sahadan çekilmesi ile hükmen galip gelen Mağusa Türk Gücü, ligde bu hafta Lapta’yı deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etme başarısı gösterdi. Bu sonuçla beraber Mağusa Türk Gücü Play out dışında kalma adına önemli bir galibiyet aldı.


SONUÇLAR
B.Bağcıl – Yenicami: 2-0
Lapta - Mağusa TG: 0-3
Serdarlı – Y.Boğaziçi: 1-1
Çetinkaya – G.Birliği: 4-1
Lefke - Doğan TB: 2-1
Gönyeli - K. Kaymaklı: 1-7
Cihangir – Mormenekşe: 2-1

(22 Şubat Cumartesi: Yenicami – Lefke, Mağusa TG – Serdarlı, Doğan TB – Cihangir, Y.Boğaziçi – Çetinkaya, K.Kaymaklı – Lapta. 23 Şubat Pazar: Mormenekşe – Gönyeli, G.Birliği – B.Bağcıl)

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur