1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Yenicami kaçıyor Kaymaklı kovalıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 10’uncu hafta karşılaşmaları sonunda lider Yenicami zirvedeki yerini korudu. Oynanan 7 karşılaşmanın 3 tanesini ev sahibi ekipler, 2 tanesini konuk ekipler kazanma başarısı gösterdi. İki karşılaşmanın beraberlikle tamamlandığı haftada takımlar 23 gol kaydetti.

Lider Yenicami, uzun bir süredir galip gelemeyen Mağusa Türk Gücü’ne konuk oldu. Rakibini 10 kişi kalmasına rağmen 3-1 mağlup eden Yenicami, liderliğini devam ettirdi. Mağusa Türk Gücü bu sonucun ardından 6 maç ard arda galip gelememiş oldu. Geçtiğimiz hafta Y.Boğaziçi ile puanları paylaşan Yenicami bir hafta aranın ardından yeniden galip geldi.

Kaymaklı tek golle
Liderin yakın takipçisi Küçük Kaymaklı, 10’uncu hafta mücadelesinde Doğan Türk Birliği’ni konuk etti. Rakibini penaltıdan kaydettiği golle 1-0 mağlup eden K.Kaymaklı önümüzdeki hafta oynayacağı Yenicami maçı öncesi puan kaybı yaşamadan haftayı noktaladı.
Bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Yeni Boğaziçi, 10’uncu haftayı da mağlup olmadan noktaladı. Bölge derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada G.Birliği ile golsüz berabere tamamlanan maç sonrası Y.Boğaziçi haftayı averajla 4’üncü sırada tamamlarken, G.Birliği 7’nci sırada yer aldı.
Ligde gollü geçen maçlar arasında yer alan müsabakada Mormenekşe kendi sahasında Lefke’yi geriye 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonucun ardından 3 maç aradan sonra Mormenekşe galip gelirken, geçtiğimiz hafta kendi sahasında K.Kaymaklı’ya yenilen Lefke, deplasmanda Mormenekşe’ye de mağlup olarak haftayı puansız kapadı.

Bölge derbisine gülen yok
Bir diğer Bölge derbisi Serdarlı ile Cihangir arasında oynandı. Serdarlı’nın öne geçtiği maçta Cihangir son dakikalarda bulduğu golle maçtan puan çıkarmayı başardı. Bu sonucun ardından Serdarlı yenilmezlik serisini 4 maça taşırken, Cihangir ligde henüz galibiyetle tanışamadı.
Haftanın gollü mücadelesinde Gönyeli ile Bostancı Bağcıl karşı karşıya geldi. Toplam 9 golün atıldığı maçta konuk Bostancı Bağcıl rakibini 7-2’lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi. Bu sonucun ardından B.Bağcıl son 4 maçından 10 puan çıkarmayı başarırken Gönyeli henüz ligde galip gelemedi.

Lapta’dan ilk 3 puan
Ligde bu hafta Lapta galibiyetle tanıştı. Yaşadığı sorunlardan kurtulma adına geçtiğimiz hafta yönetimini belirleyen ve teknik heyeti ile yola devam etme kararı alan Çetinkaya’yı 2-0’lık skorla mağlup eden Lapta, ilk 3 puanını aldı. Çetinkaya, farklı mağlup olduğu K.Kaymaklı maçından sonra yeniden mağlubiyetle tanışmış oldu.


SONUÇLAR
Y. Boğaziçi – G. Birliği: 0-0
Mağusa TG – Yenicami: 1-3
Gönyeli - B. Bağcıl: 2-7
Serdarlı – Cihangir: 1-1
K. Kaymaklı - Doğan TB: 1-0
Mormenekşe – Lefke: 3-2
Lapta – Çetinkaya: 2-0

(6 Aralık Cumartesi: Yenicami – K.Kaymaklı, Doğan TB – Mormenekşe, B.Bağcıl – Lapta, Cihangir – Y.Boğaziçi. 7 Aralık Pazar: Çetinkaya – Serdarlı, G.Birliği – Mağusa TG, Lefke – Gönyeli)

Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur