1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Kayıpsız takım kalmadı

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 9’uncu haftasının ardından ligde kayıpsız takım kalmadı. Oynanan 7 karşılaşmanın 3 tanesini ev sahibi ekipler, 2 tanesini konuk ekipler kazandı. İki karşılaşmanın beraberlikle noktalandığı haftada 24 gol kaydedildi.

Haftaya kayıpsız lider giren ve oynadığı 8 maçı kazanan Yenicami, ligin diğer bir namağlup takımı Y.Boğaziçi’ni konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlikle tamamlanan maçta Yenicami öne geçmesine rağmen Y.Boğaziçi kaydettiği golle maç 1-1 sonuçlandı. Yenicami ligde ilk defa puan kaybı yaşarken bu sonuçla kayıpsız takım kalmamış oldu. Y.Boğaziçi ise 9 maçın ardından henüz yenilgi yaşamadı.

Kaymaklı zor virajı döndü
Liderin yakın takipçisi Küçük Kaymaklı bu haftada saha kapama cezası tamamlanan Lefke’ye konuk oldu. Maçın henüz başında öne geçen K.Kaymaklı karşısında Lefke eşitlik golünü bulsa da konuk ekip ikinci yarıda kaydettiği golle maçı 2-1 kazanarak önemli bir deplasmanı kayıpsız kapadı ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Lefke ise zirvenin 10 puan gerisinde kaldı.

Son 3 haftayı mağlubiyetlerle kapatan Doğan Türk Birliği, ligde bu hafta konuk ettiği Mağusa Türk Gücü’nü farklı yendi. Toplam 5 golün atıldığı maçta Doğan Türk Birliği 4-1’lik skorla kazanarak galibiyet hasretini sonlandırdı. Bu sonucun ardından Mağusa Türk Gücü arka arkaya oynadığı 5’inci maçtan da galibiyet alamadı.

Son iki haftayı mağlubiyetle kapatan Mormenekşe, ligde bu hafta son iki maçını kazanan Bostancı Bağcıl’ı konuk etti. Taraflar ilk devrede kaydettikleri gollerle sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

Gençler Birliği geriden geldi
Ligin 9’uncu haftasında Gençler Birliği konuk olduğu Cihangir deplasmanında geriye düşmesine rağmen maçı kazanmasını bildi. Haftalardır galip gelemeyen Cihangir maçta öne geçerken Gençler Birliği kaydettiği 2 golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla G.Birliği haftayı 8’inci sırada tamamlarken Cihangir 3 puanla 13’üncü sırada yer aldı.

Haftayı farklı bir galibiyetle tamamlayan bir diğer ekip Serdarlı oldu. Ligin son sırasında yer alan Lapta’yı konuk eden Serdarlı ilk devrede 2 ve ikinci devrede bulduğu 1 golle sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Serdarlı 3 maç arka arkaya kazanma başarısı gösterdi.
Haftayı farklı galibiyetle tamamlayan bir diğer ekip Çetinkaya oldu. Sarı kırmızılılar kendisi gibi alt sıradan kurtulma mücadelesi veren Gönyeli’yi 5-1’lik skorla geçerek rahat bir nefes aldı. Çetinkaya böylelikle oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etmiş oldu.

 

SONUÇLAR
Lefke - K.Kaymaklı: 1-2
Doğan TB - Mağusa TG: 4-1
Çetinkaya – Gönyeli: 5-1
Cihangir-  G. Birliği: 1-2
B. Bağcıl – Mormenekşe: 1-1
Yenicami – Y. Boğaziçi: 1-1
Serdarlı – Lapta: 3-0

(29 Kasım 2014 Cumartesi: Mağusa Türk Gücü-Yenicami, Gönyeli-B. Bağcıl, Y. Boğaziçi-Gençler Birliği, Serdarlı-Cihangir. 30 Kasım 2014 Pazar: K. Kaymaklı-Doğan T.B., Lapta-Çetinkaya, Mormenekşe-Lefke.)

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur