1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Lig şekilleniyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 6’ncı hafta karşılaşmaları haftasonu oynandı. Oynanan 7 karşılaşmanın 4 tanesini ev sahibi ekipler, 1 tanesini konuk ekipler kazanma başarısı gösterdi. İki karşılaşmanın beraberlikle tamamlandığı haftada takımlar 18 gol atma başarısı gösterdi.

Haftaya kayıpsız lider giren Yenicami kendi evinde ligin çıkış yapan ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ni ağırladı. Konuk ekip ilk devre sonunda gördüğü 2 kırmızı kartla oyunu uzun süre 9 kişi oynamasına rağmen rakibine iyi bir direnç göstererek gol de buldu ancak 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrılan taraf 3-1’lik skorla Yenicami oldu.

Kaymaklı tek golle
Liderin yakın takipçisi Küçük Kaymaklı bu haftada Serdarlı ile karşılaştı. Yeşil siyahlı ekip penaltıdan kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrılarak haftayı ikinci sırada tamamladı. Ligde oynadığı futbol ve elde ettiği galibiyetlerle dikkat çeken Mormenekşe, 6’ncı haftayı da galibiyetle kapadı. Kendi evinde Lapta’yı 3-1’lik skorla mağlup eden Mormenekşe haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Lapta ise son sırada kaldı.

Lefke iki hafta sonra
Ligde bu hafta deplasmanda tek kazanan takım Lefke oldu. İskele’de Gençler Birliği’nin konuğu olan Lefke rakibini 2-0’lık skorla mağlup ederek 2 hafta aranın ardından yeniden galibiyetle tanışmış oldu. Bu sonuçla Lefke haftayı 5’inci, G.Birliği 8’inci sırada tamamladı.
Ligde yeniglisiz yolunda devam eden bir diğer takım Yeni Boğaziçi oldu. Haftalardır galip gelemeyen Bostancı Bağcıl’ı oyunun son dakikalarında bulduğu golle mağlup eden Y.Boğaziçi, 6 haftanın ardından namağlup ünvanını da korumuş oldu.

İki maçta beraberlik
Süper Lig’in 6’ncı haftasında iki karşılaşmada taraflar birbirleri üzerinde üstünlük sağlayamadılar. Lige kötü bir giriş yapan iki takımın mücadelesi olan Gönyeli – Cihangir karşılaşmasında 2-2’lik sonuçla her iki takım da haftayı 1’er puanla kapadı. Mağusa Türk Gücü ile Çetinkaya arasındaki mücadele de 1-1’lik sonuçla noktalandı.

SONUÇLAR

Yenicami – Doğan TB: 3-1
Gönyeli – Cihangir: 2-2
Mormenekşe – Lapta: 3-1
G.Birliği – Lefke: 0-2
Mağusa TG – Çetinkaya: 1-1
Y.Boğaziçi – B.Bağcıl: 1-0
K.Kaymaklı – Serdarlı: 1-0

(8 Kasım Cumartesi: Doğan TB – G.Birliği, Çetinkaya – K.Kaymaklı, B.Bağcıl – Mağusa TG, Serdarlı – Mormenekşe. 9 Kasım Pazar: Lapta – Gönyeli, Cihangir – Yenicami, Lefke – Y.Boğaziçi)

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur