1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Ev sahipleri tökezledi

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 5’inci hafta karşılaşmaları haftasonu oynandı. Oynanan 7 karşılaşmada kazanan ev sahibi takım olmazken, 4 maçı konuk ekipler galibiyetle tamamladı. Üç maçın beraberlikle sonuçlandığı haftada 26 gol kaydedildi.

Ligin tek kayıpsız ekibi olarak haftaya giren Yenicami, konuk olduğu Lefke deplasmanında 3-1’lik skorla kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Eksik oyuncuları bulunan Lefke bu sonuçla art arda ikinci haftayı da puansız kapattı.
Ligin genç ekiplerinden Doğan Türk Birliği, 5’inci haftada teknik adam değişikliğine giden Cihangir’e konuk oldu. Konuk Doğan rakibini 4-0’lık net skorla mağlup ederek haftayı üçüncü sırada tamamlarken Cihangir 1 puanda 12’nci sırada yer aldı.

K.Kaymaklı farklı kazandı
Şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı konuk olduğu Lapta’yı 5-2’lik skorla yenme başarısı gösterdi. Haftanın en gollü karşılaşması olan bu maçta K.Kaymaklı elde ettiği galibiyetle puanını 13 yaparak ikinci sırada yer aldı. Lapta ise 1 puanla 14’üncü sırada haftayı tamamladı.
Haftanın gollü beraberlikle tamamlanan maçı Bostancı Bağcıl ile Gençler Birliği arasında oynandı. Dört golün atıldığı haftada 2-2 tamamlanan karşılaşma sonrası B.Bağcıl puanını 2’ye yükseltirken henüz galip gelemedi. G.Birliği bu sonuçla 8 puanla haftayı 6’ncı sırada tamamladı.

Çetinkaya ilk puanını aldı
Geçtiğimiz hafta başkanı ve teknik direktörü istifa eden Çetinkaya, geçici olarak takımın başına getirdiği teknik heyeti ile ilk puanını aldı. Y.Boğaziçi karşısında uzun süre maçı önde götüren Çetinkaya maçın tamamlanmasına kısa bir süre kala kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Bu sonuçla Çetinkaya son sıradan kurtulamazken, Y.Boğaziçi yenilgisiz 7 puanla haftayı 8’nci sırada tamamladı.

Mormenekşe’nin çıkışı sürüyor
Ligde Mormenekşe’nin çıkışı ise devam ediyor. Gönyeli deplasmanına konuk olan Mormenekşe rakibini 3-0’lık net skorla mağlup etti. Henüz mağlup olmayan Mormenekşe puanını 11 yaparak haftayı 4’üncü sırada tamamladı. Gönyeli ise 1 puanla 11’inci konumda yer aldı. Haftanın beraberlikle tamamlanan bir diğer maçı Serdarlı ile Mağusa Türk Gücü arasında oynandı. İki takımın da 10 kişi tamamladığı haftada taraflar kaydettiği birer golle haftayı 1’er puanla kapadılar.

(1 Kasım 2014 Cumartesi: Yenicami-Doğan T.B., Gönyeli-Cihangir, Mormenekşe-Lapta, Gençler Birliği-Lefke. 2 Kasım 2014 Pazar: Mağusa Türk Gücü-Çetinkaya, Y. Boğaziçi-B. Bağcıl, K. Kaymaklı-Serdarlı.)

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur