1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Zirvedekiler kaybetmedi

A+A-

K-Pet Süper Lig’in ikinci hafta karşılaşmaları bayram nedeniyle Pazar ve Pazartesi günleri oynandı. Oynanan 7 karşılaşmanın 4 tanesini ev sahibi ekipler, 1 tanesini konuk ekipler kazanma başarısı gösterdi. İki karşılaşmanın beraberlikle tamamlandığı haftada takımlar 16 gol kaydetti.

Ligin ilk haftasında Çetinkaya’yı farklı mağlup eden Lefke, ligin ikinci haftasında cezası nedeniyle Zafer Stadı’nda konuk ettiği Bostancı Bağcıl’ı 3-2’lik skorla mağlup ederek puanını altıya çıkardı. Liderliğini devam ettiren Lefke’de hat-trick yapan Smart, galibiyeti getiren isimlerin başında geldi.

Kaymaklı son nefeste
Şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı ligin ilk haftasında olduğu gibi ikinci haftasında da son dakikalarda bulduğu golle 3 puanı elde etmeyi başardı. Cihangir ile kendi sahasında karşılaşan K.Kaymaklı maçın 90’ıncı dakikasında Çağrı Kıral’ın golü ile sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını altıya çıkaran bir diğer ekip oldu.
Haftanın önemli galibiyetlerinden bir tanesini Mormenekşe elde etti. Mağusa Türk Gücü deplasmanına konuk olan Mormenekşe, rakibini maçın son bölümlerinde bulduğu golle 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk 3 puanını aldı. İkinci haftayı da yenilgi ile kapatan Mağusa Türk Gücü’nün henüz puanı bulunmuyor.

Yeniler puanları bölüştüler
Ligin iki yeni ekibi G.Birliği ile Lapta, ikinci hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin baskılı oyununa rağmen gol bulamaması sonrası 0-0’lık skorla taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldılar. Bu sonucun ardından G.Birliği puanını 4 yaparken Lapta ligdeki ilk puanını almış oldu.
Son şampiyon Yenicami ligin ikinci haftasında Serdarlı’yı konuk etti. Rakibini 2-0’lık skorla yenme başarısı gösteren siyah beyazlılar ilk haftada Lapta deplasmanından aldığı galibiyetin ardından bu haftayı da 3 puanla kapatarak puanını 6’ya yükseltti. Serdarlı ise 1 puanda kaldı.

Doğan’dan ilk galibiyet
Süper Lig’in Girne temsilcilerinden Doğan Türk Birliği, ilk haftada gördüğü kırmızı kartlar nedeni ile lige sıkıntılı başlayan Çetinkaya’yı konuk etti. Rakibini 2-1’lik skorla yenmeyi başaran Doğan Türk Birliği ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 4’e çıkardı. Konuk Çetinkaya ise henüz puan alamadı.
Yeniboğaziçi ile Gönyeli arasında oynanan mücadelede taraflar gol perdesini aralayamayınca maç 0-0 tamamlandı. Y.Boğaziçi puanını 2, Gönyeli 1 yaptı.

 

SONUÇLAR

G.Birliği – Lapta: 0-0
Lefke – B.Bağcıl: 3-2
K.Kaymaklı – Cihangir: 2-1
Mağusa TG – Mormenekşe: 1-2
Y.Boğaziçi – Gönyeli: 0-0
Doğan TB – Çetinkaya: 2-1
Yenicami – Serdarlı: 2-0

Bu haber toplam 1121 defa okunmuştur