1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın Öne Çıkan Videoları
Haftanın Öne Çıkan Videoları

Haftanın Öne Çıkan Videoları

Haftanın Öne Çıkan Videoları

A+A-


Ersin Kaşif

ZAZ VE “ SOUS LE CIEL DE PARIS”

Tüm yaş gruplarına ulaşmayı başarmış bir şarkıcı ZAZ. Dört kıta’da adından sözettirmeyi başarabilmiş bir yıldız. İşte bu hafta ZAZ konuğumuz oluyor hem de haftanın klibi’ne imzasını atarak. Geçtiğimiz dört yıl boyunca Fransa’nın dünya çapında en çok satan şarkıcısı olmayı başaran ZAZ’ın son albümü “Paris” EMI Müzik Türkiye ve JOY FM işbirliğiyle raflardaki yerini aldı. Sanatçının yeni albümünde bu kez Paris’i en güzel şekilde betimleyen şarkılar seçildi. Albümden yarı animasyon niteliğinde harika çizimlerin yer aldığı yepyeni bir video yayınlandı. Sous Le Ciel De Paris'in videosunu izlemek için: http://bit.ly/1ztCmQn hemen tıklayın. Albümü şimdi iTunes üzerinden de satın alabilirsiniz: http://bit.ly/1uFbsjf
Sekiz yıl önce Parise taşınan ZAZ ( gerçek adıyla Isabelle Geffroy), Montmarte sokaklarında dinleyiciyi büyüleyen sesi ile kısa sürede dikkat çekerek geniş kitlelerin ilgisini toplamıştı. Sanatçının çok geçmeden yayınlanan ZAZ ve Recto Verso adındaki ilk iki albümü, Şili’den Mısır’a, Almanya’dan Çine yaklaşık 50 ülkede 3 milyonun üzerinde satış başarısı yakaladı.
ZAZ, bu albümünde Quincy Jones ile çalıştı. Bu videoyu merak etmişsinizdir, öyleyse hemen izlemenizi öneriyorum. (Kaynak EMI Music).

---------------------------------------


CHARLI XCX VE  “DOING IT’ feat. RITA ORA”

Charli XCX, ilk EP’si ‘You’re the One’ı 2012 Haziran ayında piyasa sürmüştü. Ardından Icona Pop için yazdığı ‘I Love It’ büyük ses getirdi. Dünya listelerinde de büyük başarı yakalayan ‘Fancy’de Iggy Azalea’a eşlik eden Charli XCX, listelerde 1 numaraya kadar yükseldi. Sanatçı son albümü “SUCKER”ı şubat ayında piyasaya sürmeyi planlıyor. Albümden yayınlanan ‘Boom Clap’ ile Billboard Hot 100 listesinde ilk 10’da yerini alan Charli XCX’e yeni single’ı ‘Doing It’te Rita Ora eşlik ediyor. Şarkıya, Adam Powell tarafından çekilen video oldukça renkli görüntülerden oluşuyor. Charli XCX ‘Doing It’ feat. Rita Ora: http://bit.ly/1yrwnKe “SUCKER” albümünü iTunes üzerinden ön siparişle satın almak için: http://bit.ly/1um7FFQ hemen tıklayın. (Kaynak EMI Music)
--------------------------------------------

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL
"ALL ABOUT LOVE"

Sevmek güzeldir. Birisine seni seviyorum diyebilmeyi başarmak yaşama kaynağıdır. Bu duyguyu  sadece sevgilinizle paylaşmanızda değil asıl mesele. Etrafınızdaki insanları sevebilmeyi başarmanız, kendinizi sevmeniz, hayatı sevmenizin formülüdür aslında. Sevginin dili şarkılardır. Dünyanın tek ortak dilidir şarkılar. Dilini anlamadığınız bir şarkının, sizlere çok duygulu anlar yaşatabildiğini, hislerinizi güçlendirdiği gerçeği durur karşımızda. İşte bu güzel duyguları size yaşatabilecek bir albüm bizleri bekliyor. Aşka dair her şey tek bir albümde toplanmış da diyebiliriz. Günümüzün en beğenilen aşk şarkıları ve klasikleşmiş romantik şarkılar bu albümde bir araya geldi ve Sevgililer Gününü özel kılmak için hazır!
All About Love aşkın tüm halini anlatan şarkılardan oluşuyor. Derin ifadeler, mutlu hisler, sürpriz melodiler... All About Love Sevgililer Gününe çok özel şarkılar ile eşlik ediyor. Kaçırmayın. (Kaynak EMI Music)

All About Love
Queen Love Of My Life
Hozier Take Me To Church
Sam Smith Stay With Me
Amy Winehouse Love Is A Losing Game
Maroon 5 My Heart Is Open
OneRepublic Love Runs Out
Kiesza Sound Of A Woman
Jessie Ware Say You Love Me
James Blake Limit To Your Love
Robin Thicke Lost Without U
Jackson 5 Ill Be There
Marvin Gaye Lets Get It On
Rixton Me and My Broken Heart
Aloe Blacc Love Is The Answer
Avicii Addicted To You
Donna Summer I Feel Love
ABBA Lay All Your Love On Me
Serge Gainsbourg feat. Jane Birkin "Je t'aime... moi non plus"
All About Loveı iTunesdan satın almak için:
http://bit.ly/1HSqnQL

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 198. Sayısı

Adres Kıbrıs 198. Sayısı