1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın En İyileri
Haftanın En İyileri

Haftanın En İyileri

Haftanın En İyileri

A+A-


Ersin Kaşif

Haftanın En İyi Videosu;   Twenty One Pilots ve “Heathens”

Suicide Squad Soundtrack’inde yer alan, iddialı Twenty One Pilots şarkısı ‘Heathens’ın videosu bu hafta en iyilerin başında geliyor. ‘adres müzik’ olarak tercihimizi bu videodan kullandık ve sizlerin de beğenisine sunuyoruz. İddialı şarkılardan oluşan  “Suicide Squad: The Album”de yer alan ‘Twenty One Pilots – Heathens’  şarkısının videosu görülmeye değer. En son çıktıkları dünya turnesinde fırtınalar estiren, 2016 Billboard Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Rock Sanatçısı’ ödülü almış,’Ride’ ve ‘Stressed Out’ gibi single’lar ile Billboard Hot 100 listesinde zirveye yükselmiş başarılı grup Twenty One Pilots’ın Suicide Squad soundtrack albümünün en önemli parçalarından biri olan ‘Heathens’ şarkısının video klibini izlemek için: http://bit.ly/28KY4pl  hemen link’e girmenizi öneriyoruz. Ve dahası var, Şarkıyı Spotify üzerinden de “http://spoti.fi/21qv7CD “ dinleyebilirsiniz. Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons With Logic And Ty Dolla $Ign (Feat. X Ambassadors), Action Bronson & Dan Auerbach (The Black Keys), Mark Ronson, Skrillex & Rick Ross gibi önemli isimlerin biraraya geldiği albümü beğeneceksiniz.

Haftanın En İyi Albümü;   Aslızen ve “Beyaz Geceler”

Türkçe pop müziğin güçlü seslerinden ve pek çok hit şarkının altında imzası bulunan Aslızen ‘Beyaz Geceler’ albümü ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Biri remix olmak üzere toplam yedi şarkının yer aldığı albümde bir de Sezen Aksu şarkısı yer alıyor. Kayıtları Bayrak Records ve Stüdyo Maestro’da gerçekleştirilen albüm, tam bir müzik ziyafeti! Bu muhteşem albüm için uzun süredir stüdyoda olan Aslızen, konserlerine de devam ediyor! Albümden yayınlanan ilk video ‘Beyaz Geceler’i Youtube üzerinden “ http://bit.ly/28R61fL” izleyebilirsiniz. Yönetmenliğini Evren Arasıl’ın üstlendiği, çekimleri Alaçatı’da gerçekleştirilen ‘Beyaz Geceler’ videosunda yaza dair aradığınız her şeyi bulacaksınız! İşte ‘Beyaz Geceler’de bulunan şarkılar: Beyaz Geceler, Aşk Gel Yine, Güvercin, Rüyalar
Zeytin Ağacı, İhanet, Rüyalar Remix...
Haftanın Şarkısı;   Zeynep Mansur ‘Yine Bana Zor Geliyor’
Zeynep Mansur, EMI – Universal Müzik Türkiye etiketi taşıyan ‘Yine Bana Zor Geliyor’ teklisiyle müzikseverlerin karşısına çıkmış ve Türkiye listelerinde baş sıralarda yer aldı. Yönetmen koltuğunda Murad Küçük’ün oturduğu ‘Yine Bana Zor Geliyor’ videosunu Youtube üzerinden izleyebilirsiniz “ http://bit.ly/28T95sT”. Sözleri Ayşen Şimşekyay’a, müziği ise Kemal Şimşekyay’a ait olan ‘Yine Bana Zor Geliyor’un aranjörlüğünü Erdem Kınay üstlendi. Celil Yavuz ise ‘Yine Bana Zor Geliyor’un rework çalışmasıyla şarkıya bambaşka bir hava kattı. Fotoğraflar ise Serhat Hayri imzası taşıyor. Bu yazın en hit şarkılarından biri olan  ‘Yine Bana Zor Geliyor’ bu haftanın da favori şarkısı olmuş bile.

Bu haber toplam 1375 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 286. Sayısı

Adres Kıbrıs 286. Sayısı