1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın En İyileri!
Haftanın En İyileri!

Haftanın En İyileri!

Haftanın En İyileri!

A+A-

 

Ersin Kaşif

BETTE MIDLER’DAN YENİ ALBÜM; “ITS THE GIRLS”

Sahne adıyla The Divine Miss M, albümünü zamanın popüler Girl-bandlerine ithaf ediyor!
Its The Girls 17 Kasımda yayımlandı! Albümü dinlemek için hemen şimdi Karnaval.com sayfasını ziyaret etmeniz yeterli. http://karnaval.com/article.php?article_id=24349&channel_id=15
Albümü iTunesdan ön siparişle satın almak için: http://bit.ly/1vCm00s

Its The Girls; The Ronettes, The Boswell Sisters, The Andrew Sisters, The Chiffons, Martha Reeves and The Vandellas ve The Marvelettes gibi akıllarda yer etmiş gruplara adanan neşeli bir koleksiyon niteliği taşıyor. Uzun zaman önce seslerin uyumuna hayran kalmıştım diyor Midler. Özellikle kadın vokallerin ortak çalışmaları çok hoşuma gidiyordu. Eskiden çok iyi girl-bandler vardı ve ben hala o zamanlardaki gibi kendilerini coşkuyla dinlemeye devam ediyorum. Bu albüm, bana ve tüm dinleyenlere yaşattıkları güzel zamanlar ve müzik ziyafetinden dolayı kendilerini onurlandırmak için çıkıyor. Its The Girls Bette Midler ve ödüllü yapımcı Marc Shaiman’ı bir araya getirdi. Midler, albüm ismi olarak The Boswell Sisters anısına, tempolu bir pop klasiği olan Its The Girlü uygun buldu. Midler, şimdiye dek kariyerine 13 stüdyo albümü sığdırmış olup, dünya çapında 30 milyon albüm satışına imza attı. (Kaynak EMI Music).

---------------------------------------

Haftanın Albümü; Röyksopp ve “The Inevitable End” 

Röyksopp’un merakla beklenen albümü The Inevitable End piyasaya çıktı  ilk kez ve sadece Radio adidas Originals web sayfasında yayınlandı bile.  http://www.radioadidasoriginals.com
The Inevitable End, elektronik müziğin önde gelen isimlerinden Röyksopp’un bugüne kadar yayınladığı en kişisel albümü. “The Inevitable End”  de Jamie Irrepressible, Ryan James, Norveçli şarkıcı ve söz yazarı Susanne Sundfør ve Robyn ile işbirliği gerçekleştirildi. Röyksopp daha önce Brit Ödüllerinde En İyi Uluslararası Grup ödülünün ve Grammy’lerde En İyi Remix Ödülünün sahibi oldu. 4 albümü de Norveçte 1 numarada yer alırken, Do It Again EP, Billboard 200 listesinde 14 numaraya kadar yükseldi. The Inevitable Endi iTunes üzerinden satın almak için : http://bit.ly/1uAGLy0 tıklayın.
The Inevitable End:

1) Skulls 2) Monument feat. Robyn (T.I.E. Version) 3) Sordid Affair (Ryan James, Man Without Country 4) You Know I Have To Go (Jamie McDermott, The Irrepressibles) 5) Save Me (Susanne Sundfør) 6) I Had This Thing (Jamie McDermott, The Irrepressibles) 7) Rong (Robyn) 8) Here She Comes Again (Jamie McDermott, The Irrepressibles) 9) Running To The Sea (Susanne Sundfør) 10) Compulsion (Jamie McDermott, The Irrepressibles) 11) Coup de Grace 12) Thank You. (Kaynak EMI Music).

Royal Blood’ın Deezer Session kaydı yayınlandı! İzlemek için Rock FM web. sayfasına tıklamanız yeterli!
Brighton'lı Mike Kerr ve Mike Thatcher'dan oluşan oluşan İngiliz rock ikilisi Royal Blood, kendi adını verdikleri yepyeni albümlerini yayınladılar.  Grup, ilk albümleriyle büyük başarı yakaladı ve adlarından hayli söz ettirdi. Grubun Deezer’a özel verdikleri harika performansı Rock FM web sayfası üzerinden izleyebilirsiniz: http://www.rockfm.com.tr/HaberDetay.aspx?c=180 . Eğer bu güzel albümü iTunes üzerinden satın alm istiyorsanız: http://bit.ly/1u2Al9V adresine girmeniz yeterli olacaktır. (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1179 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 186. Sayısı

Adres Kıbrıs 186. Sayısı