1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın en iyileri…
Haftanın en iyileri…

Haftanın en iyileri…

İnternet dünyasının son yıllarda gördüğü en büyük süperstarlardan biri olan Charlie Puth, milyonlarca kez dinlenen hit’lerine Voicenotes’ta topladığı yeni şarkılarını da ekliyor…

A+A-

Ersin Kaşif

HAFTANIN EN İYİ SOLİSTİ, CHARLİE PUTH

Kuzey Kıbrıs’tan müzik ve müzisyen haberleri ve konserleri sayfamızda yer bulurken, dünya müziğinden de geri kalmıyoruz. Bu hafta yine dünyadan haberlerle karşınızdayız. İnternet dünyasının son yıllarda gördüğü en büyük süperstarlardan biri olan Charlie Puth, milyonlarca kez dinlenen hit’lerine Voicenotes’ta topladığı yeni şarkılarını da ekliyor. Kabına sığmaz enerjisini R&B ve soul etkileşimli yenilikçi pop parçalarına dönüştüren sanatçı, Voicenotes ‘un açılışını gitar melodileri ve samimi sözleriyle dikkat çeken The Way ı Am’le açıyor. James Taylor’la folk, deneyimli vokal grubu Boyz ıı Men’le soul ve Kehlani’yle R&B’ye yönelen Charlie Puth, kendi kulvarında önümüzdeki yıllarda da zirveyi zorlayacağının açık sinyallerini veriyor.  Unutmadan!  dünyaca ünlü birçok şarkıcı ile birlikte düet yapmak istiyorsanız ve sesinize güveniyorsanız “ Smule” adlı programı telefonunuza hemen indirebilirsiniz. Yani, dünyaca ünlü sanatçılara artık çok çok yakınsınız.

HAFTANIN GRUBU, ARCTİC MONKEYS

Arctic Monkeys bu hafta sizlerle buluşturduğumuz grup. Son zamanlarda dünya listelerinde en fazla dinlenen grupların başında geliyor. Arctic Monkeys, yeni ilham arayışını her daim sürdüren ve her albümle sound’unu olgunlaştıran bir grup. Gitar riff’lerinin ön planda olduğu 2013 tarihli AM albümünden bu yana merakla beklenen yeni çalışmalarında, yine bambaşka bir yöne direksiyon kırıyor ve tempoyu bir nebze düşürüyorlar. Gitar kadar piyano ve yaylıları da sık sık duyacağınız bu yeni albümde bilim kurgu referanslı parçalar, bir romantiğin ağzından yazılan ve mizah anlayışıyla büyüleyen şarkı sözleri ve çok daha fazlası kozmik bir sound ile buluşuyor. Solist Alexs Turner’in öncülüğünde yaratıcılığıyla daima büyüleyen ekibin yeni güncesini keşfetmenizi öneriyoruz.

Bu haber toplam 1630 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 369 Sayısı

Adres Kıbrıs 369 Sayısı