1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın Albümü, Şarkısı ve Sanatçısı
Haftanın Albümü, Şarkısı ve Sanatçısı

Haftanın Albümü, Şarkısı ve Sanatçısı

Haftanın Albümü, Şarkısı ve Sanatçısı

A+A-


Ersin KAŞİF

Haftanın Albümü; THE Weeknd ve “BEAUTY BEHIND THE MADNESS”

Haftanın albümünde bu hafta  The Weeknd var. Albümün ismi ise, “Beauty Behind The Madness”. R&B türünde verdiği eserleriyle şu sıralar adından sıklıkla söz ettiren ve müzik otoriteleri tarafından büyük beğeni toplayan The Weeknd, albümden dinleyicileriyle paylaştığı ilk şarkısı Cant Feel My Face ile Billboard listesinde ilk 10’da yer alıyor. R&B/Soul listesinde aynı şarkıyla iTunesda 1 numaraya yükselen 25 yaşındaki sanatçı dünya çapında büyük bir başarı yakaladı. Albümden yayınlanan ilk şarkı Cant Feel My Face’i dinlemek için: http://bit.ly/1IqMgBf linkine giriniz. The Weeknd’in ikinci stüdyo albümü olan Beauty Behind The Madness’tan yayınlanan ikinci şarkı The Hills’in listelerdeki performansı da Cant Feel My Face’i aratmıyor. 2015 MTV Video Müzik Ödüllerinde de sahne alan Kanadalı şarkıcı, Fifty Shades of Grey filminin soundtrack albümündeki Where You Belong? ve yeni albümünde de bulunan Earned It ile övgüleri toplamıştı.
Albümde bulunun 14 şarkı ise şöyle; Real Life, Losers, Tell Your Friends, Often, The Hills
Acquainted, Cant Feel My Face, Shameless, Earned It, In the Night,  As You Are, Dark Times, Prisoner ve  Angel. (EMI Music Haber).

Haftanın Sanatçısı;  Halsey

Adres okuyucuları için bu hafta seçtiğimiz dünya sanatçısı Halsey. 20 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Halsey 2014 yılında ilk EP’si Room 93’ü yayınladığında dikkatleri üzerine çekmiş, bu albümden yayınlanan iki single’ı Ghost ve Hurricane ile müzik listelerine hızlı ve iddialı bir giriş yapmıştı. Halsey, çıkış albümü BADLANDS ile bu iddiasını sürdürmeye devam ediyor!
"BADLANDS den yayınlanan ilk single 'Hold Me Down' albüm hakkında ipuçları vermiş, albümden yayınlanan ikinci single 'New Americana' ise beklentileri en üst noktaya taşımıştı.
Müzik hayatına keman, viyola ve çello gibi yaylı çalgılarla adım adan Halsey'in akustik gitarla 14 yaşında tanışması ise onun için bir dönüm noktası niteliğinde. Halsey’i kariyerinin ilk yıllarında YouTube'dan paylaştığı cover videolarıyla tanımıştık. 2012'de Taylor Swift'in hit şarkısı 'I Knew You Were Trouble' ile YouTube üzerinden dinlenme rekoru kıran Halsey’in bu başarısı ise kariyerindeki bir başka kırılmayı oluşturuyor. Halsey'in Vevo LIFT Live sahnesinde gerçekleştirdiği muhteşem 'Hold Me Down' performansını hemen izleyin :http://bit.ly/1JJJ4kL BADLANDS’te de yer alan Halsey şarkısı Ghost’un videosunu izlemek için linke girebilirsiniz: http://bit.ly/1Topfrv . (EMI Music Haber).

Haftanın Şarkısı;  DJ Rasimcan ve Looking Down ft. K-Young

Bu hafta sizler için en iyi şarkıyı seçtik. Listelerde fırtınalar yaratan Baby Brown Oriental Posionın prodüktörü  DJ Rasimcan ve sarkısı Looking Down ft. K-Young! Genç yaşlarda breakdance ve DJ’liğe ilgi duyan DJ Rasimcan, hip hop kültürü içinde yetişti. 2001 yılında kendi ekipmanlarını aldıktan sonra, melodi üretim süreci başlamış oldu. Rasimcan Alman müzik camiasında da tanınan bir isim. Dj Rasimcan, son zamanlarda kendi jenerasyonundaki DJ’ler arasında en beğenilen isimlerden birisi. Looking Down ft. K-Youngı Youtube üzerinden dinlemek için şu linke hemen girin: http://bit.ly/1Nt1mxZ
Almanyanın prestijli radyolarından BigFM’de DJ’lik yapan Rasimcan, radyonun en ilgi çeken programlarından biri olan Groove Night’ta yer alıyor. Rasimcan; Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin en önemli klüplerinde de DJ’lik macerasına devam ediyor! (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1431 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 242. Sayısı

Adres Kıbrıs 242. Sayısı