1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hafta sonu don olayı görülecek
Hafta sonu don olayı görülecek

Hafta sonu don olayı görülecek

Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü, dünkü kar yağışının ardından bölgenin soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacağını, hafta sonu iç kesimlerde don olayı görüleceğini açıkladı

A+A-

Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü, dünkü kar yağışının ardından bölgenin soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacağını, hafta sonu iç kesimlerde don olayı görüleceğini açıkladı. Hafta başı hava sıcaklığının 4 derece artması; pazartesi, salı ve çarşamba günleri yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre hava yarın parçalı bulutlu doğu kesimler öğleye kadar yer yer sağanak yağmurlu; pazar günü ise hava az bulutlu zamanla parçalı bulutlu olacak. Her iki günde de sabah saatleri iç kesimlerde don olayı görülecek.

Havanın, pazartesi, salı ve çarşamba günleri yağmurlu olması bekleniyor.

En yüksek hava sıcaklığı iç kesimler ve sahillerde yarın 10-13 derece, diğer günlerde 14-17 derece dolayında seyredecek.

Rüzgarın, cumartesi günü kuzey ve batı yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına şeklinde diğer günlerde ise güney ve doğu yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.(tak)

Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur