1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hadise, UKÜ’de hayranlarıyla buluştu
Hadise, UKÜ’de hayranlarıyla buluştu

Hadise, UKÜ’de hayranlarıyla buluştu

“UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında Türkiye’nin sevilen sanatçısı Hadise, UKÜ Amfi Tiyatro’da konser verdi.

A+A-

 

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında Türkiye’nin sevilen sanatçısı Hadise, UKÜ Amfi Tiyatro’da konser verdi.

UKÜ’de hayranlarıyla bulaşan Türkiye’nin sevilen sanatçısı Hadise, şarkıcılığının yanı sıra söz yazarlığı alanlarında da çalışmalar yaparak, albümünde yer alan Superman, Aşk Kaç Beden Giyer ve Mesajımı Almıştır O şarkılarının klip yönetmenliğini de üstlendi. Kendisini çok yönlü olarak geliştiren sanatçı, müzik severleri hem sahnelediği dans performansı hem de müzikleriyle coşturdu.

Türkiye’nin ünlü pop sanatçısı Hadise, sevilen parçalarını UKÜ için seslendirdi. Konserde hem Türkçe hem de İngilizce şarkı söyleyen Hadise, konserde ayrıca Eurovision’da dördüncü olduğu Düm Tek Tek parçasına da yer verdi. UKÜ’nün düzenlediği en büyük kültür-sanat festivali olma özelliği taşıyan Bahar Şenlikleri’nde sahneye çıkan Hadise, öğrencilere ve Kıbrıs halkına unutulmaz anlar yaşattı. 

Gecenin sonunda UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri tarafından Türkiye’nin ünlü pop sanatçısı Hadise’ye plaket takdim edildi.

 

 

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
Etiketler : ,