1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Güzelyurt'u bir kez daha Eroğlu'na yem ettirmeyiz!"
Güzelyurtu bir kez daha Eroğluna yem ettirmeyiz!

"Güzelyurt'u bir kez daha Eroğlu'na yem ettirmeyiz!"

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınarı’ı şark kurnazlığı yapmakla suçlayan Şahali, “Güzelyurt’u bir kez daha Eroğlu’na yem ettirmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

A+A-

CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Güzelyurt’ta yaşanan ve bugün YENİDÜZEN gazetesinde yer alan “İKİ AYRI DAVET” başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınarı’ı şark kurnazlığı yapmakla suçlayan Şahali, “Güzelyurt’u bir kez daha Eroğlu’na yem ettirmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali’nin açıklamasının tam metni şöyle:

Güzelyurt Belediyesi’nin bu akşam düzenleyeceği ‘Güzelyurt Konuşuyor’ konulu açık oturuma yine Belediye yönetimi tarafından ŞARK KURNAZLIĞI karıştırılmıştır. Partimize gönderilen 24 Ekim 2014 tarihli yazı ile Güzelyurt’un sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüleceği bir davet yapıldı. Bu davette Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun açık oturumun açılışını yapacağı ve açılış konuşmasını yapacağı bildirilmemiştir.
17 Kasım 2014 tarihli ve farklı bir Mahmut Özçınar imzası ile bazı sivil toplum örgütlerine gönderilen davet yazısında ise açık oturumun açılışını Sn. Eroğlu’nun yapacağı ve konuşma gerçekleştireceği ifade edilmektedir. Böylesine gayri ciddi bir tutumu parti olarak benimsemek mümkün değildir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaştığı bu dönemde herkesi yanıltıcı bir davranışla toplantı salonuna toplayıp Cumhurbaşkanı ile buluşturmak adeta bir ŞARK KURNAZLIĞI değilse nedir?

Güzelyurt Belediyesini her zaman UBP’nin bir sponsoru gibin yöneten Sn. Özçınar’ı bu davranışından dolayı şiddetle kınıyoruz. On yedi yıldan beri Güzelyurt Belediye Başkanlığını yürüten Özçınar, bugüne kadar Güzelyurt’un gelişmesi, kalkınması, nüfusun artırılması için ekonomik gelişimi için hangi projeyi yaptı, hangi hükümetten ne gibi destek istedi? Bilen, gören, duyan var mı?

Bu ülkede 18 yıl Başbakanlık, 5 yıl Cumhurbaşkanlığı ve 33 yıl milletvekilliği yapan Sn. Eroğlu ve partisinin eseri değil mi bugünkü Güzelyurt? Bu gerçekler ortaydayken Sn. Eroğlu neyin açılışını yapacak?  Güzelyurtlulara ne diyecek? Bir karış toprak vermem ama sürünmeye devam ediniz mi diyecek?  Vatan, millet, Sakarya nutku mu atacak? Güzelyurt’un sorunları böyle mi çözülecek?

Sn. Belediye Başkanına gelince belediyeyi partisel amaçlar doğrultusunda kullanmaktan vazgeçin! Bu halk ile oynamaktan artık vazgeçin! Bir iş yapacaksanız samimi olun, dürüst olun. Sağa başka, sola başka davranmakla yönetici olunmaz. Sahte imzalarınızla yeni skandallara yol açmaya devam ediyorsunuz. Sizi gerçek imzanızı kamuoyuna açıklamaya davet ediyoruz. Sizi gayrı samimi ve oyunbaz bulduğumuz için, Güzelyurt halkını bir kez daha Sn. Eroğlu’na yem etmek istediğin için CTP olarak sizi protesto eder, bu akşamki Açık Oturuma katılmayacağımızı sevgili Güzelyurt halkına saygılarımızla bildiririz.

Bu haber toplam 2050 defa okunmuştur