1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Güzelyurt'ta kundaklama
Güzelyurt'ta kundaklama

Güzelyurt'ta kundaklama

Güzelyurt’ta bugünün ilk saatlerinde Kader Kardağ’ın evi, yanıcı madde dökülerek kundaklandı. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı

A+A-

Polis basın bültenine göre, Şht. Alpay Başaran Sokak’taki evin giriş kapısı önüne yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında,  kapı ve elektrik tesisatı kısmen yanarak hasar görürken, koridor ve odalar islenmek suretiyle hasara uğradı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada zanlı olarak görülen K.B.(E-41) tutuklandı.

KASTİ HASAR         

Girne’de E.B. (E-39), bir iş yerinin araç park alanı içerisinde park halinde bulunan Nailia Mamedova’ya ait salon aracın iki ön lastiğini delici bir alet ile delmek suretiyle hasara uğrattığı için tutuklandı.

Kasti hasar olayı 29 Ağustos’ta meydana gelmiş ve polis soruşturma başlatmıştı.

 

KANUNSUZ UYUŞTURUCU TASARRUFU
Ercan Havalimanı’nda, KKTC'ye giriş yapan M.B.’nin (E-34) üzerinde yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde bulunarak emare alındı. Söz konusu şahıs tutuklandı.

Lefkoşa’da A.M.S.B.A.A’nın (E-20) kalmakta olduğu ikametgahta polisin yaptığı aramada da, yaklaşık 50 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki metal öğütücü  bulunarak emare alındı. Zanlı tutuklandı.

RESTORAN HIRSIZLIĞINA 4 TUTUKLAMA

Lefkoşa Ortaköy’de Çağdaş Restaurant’ın camlarının karılarak kasa içerisinden 600 TL nakit para ve 15 çek yaprağı çalınmasıyla ilgili olarak yürütülen  geniş çaplı soruşturmada, O.C.(E-21), A.C.(E-19), M.S.A.A.I.(E-20) ve H.M.(E-21) tespit edilerek tutuklandı.

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH TASARRUFU VE SİLAH TAŞIMA
Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde, aralarında çıkan tartışma neticesinde E.G.(E-25) ile A.A.(E-21), V.K.(E-26) ve O.B.G’den .(E-21) oluşan grup arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında  E.G.(E-27) kavga eden arkadaşlarının ayrılmasını sağlamak amacıyla aracının bagaj kısmında muhafaza ettiği av tüfeğini korkutmak maksadıyla kavga eden şahısların üzerlerine çevirmek suretiyle kanunsuz olarak tasarruf edip taşıdı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.
 
KANUNSUZ AVLANMA
Kuruova’da, dün sabah Elisi mevkiinde, H.D. (E-59) ve G.D.’nin (K-46), file ve ses bandı kullanmak suretiyle toplam 116 pulya kuşunu kanunsuz olarak avladıkları tespit edildi. Adı geçen 3 kişi tutuklandı.

 

GİRNE’DE HUZUR OPERASYONUNDA 8 TUTUKLU

Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde asayiş ve trafik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 8 kişi tutuklandı.

Dün gece başlayan ve saat 05.00’e kadar devam eden operasyonda, ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 5 kişi ve kalacak yeri olmayan bir muhacir ile alkollü içki tesiri altında olup, bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yaratan ayrıca tasarrufunda kanunsuz bıçak taşıdığı tespit edilen bir kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimlerinde ise 430 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 101 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan dolayı 10 araç trafikten men edilirken, 1 kişi de tutuklandı.

Bu haber toplam 2151 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler