“Gururluyum”

“Gururluyum”

Sezon öncesi yaşadığı sakatlık süresin Dumlupınar takımında değerlendiren, iyileştikten sonra gittiği Ankaragücü’nde şampiyonluğa koşan Kenan Özer Milli Takım’a davet aldığı için gurur duyduğunu söyledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Futbolculuk hayatını Türkiye Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü’nde sürdüren Kenan Özer, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu bünyesinde oluşturulan KKTC Milli Takımı’na çağrıldığı için gurur duyduğunu belirtti. Takımı Ankaragücü’nün Pazar günü deplasmanda lig sonuncusu Kayseri Erciyesspor karşısında galip gelerek şampiyonluk turu atmaya hazırlandığını belirten Kenan Özer, “Her şey yolunda giderse kalan son iki maçı oynayıp, şampiyon olduktan sonra ailemle birlikte kısa bir tatil yapmak istiyorum. Ardından milli takım için belirlenen kamp tarihinde adaya gelip kampa katılmak istiyorum” dedi.

 

Kenan Özer, “Kıbrıs benim vatanım, hizmet etmek beni sevindirir”

 Sezon öncesi yaşadığı sakatlık nedeni ile tedavi sürecini Dumlupınar’da futbol oynayarak değerlendiren Kenan Özer, “Dumlupınar’da yaptığım antrenmanlar ve oynadığım 11-12 maçta kendimi fiziksel olarak hazırlarken, bende kendimi mental olarak hazırladım ve devre arasında hedefi olan Ankaragücü’ne transfer ederek ne kadar doğru iş yaptığımı gösterdim” dedi. Ankaragücü’ne katıldıktan sonra bir o kadar daha üzerine koyduğunun altını çizen Kenan Özer, “Kayseri karşısında alacağımız bir galibiyet bizi şampiyonluğa ulaştıracak ve dolayısı ile kulüp olarak hedefimize de ulaşmış olacağız” dedi. Kıbrıs’tan uzun süre uzak kaldığını ancak Dumlupınar’da bulunduğu süre içerisinde bir çok futbolcu ile dostluk kurduğunu, bu dostluğun KKTC Milli takımı ile daha da gelişeceğini belirten Özer, “Kıbrıs benim vatanım, hizmet etmek beni sevindirir” dedi.

 

Kenan Özer, “milli takım benim için farkı bir duygu ve bu duyguyu tatmak istiyorum”

Çok uzun bir sakatlık sürecinin ardından şimdilerde çok şükür çok iyiyim açıklaması yapan Ankaragücü’nün yıldız oyuncusu Kenan Özer, “milli takım benim için farklı bir duygu ve bu duyguyu tatmak istiyorum” dedi. Hiç beklemediği ve düşünmediğim bir durumla karşı karşıya kaldığını, kendisine teklif yapıldığında tereddütsüz kabul ettiğini belirten Kenan Özer, “yaptığım değerlendirmede artık zamanı gelmişti ve madem ki bu imkanı yaratıyorlar bizlerde gidip KKTC’de de futbol oynandığını göstereceğiz” dedi. Londra’da yapılacak olan ikili organizasyonun ardından, ülkemizde gerçekleşecek olan CONİFA Avrupa Şampiyonası hakkında kendisine bilgi verdiklerinin altını çizen Kenan Özer, “Londra turnuvasının hem kendisi hem de diğer futbolcular için iyi bir kaynaşma olacağını, futbolcuların biri birini tanıma adına iyi olacağını” söyledi. Kenan, “bununda ülkede 4-11 Haziran 2017’de düzenlenecek olan CONİFA Avrupa Şampiyonası için iyi bir hazırlık dönemi olacağını” açıkladı.   

Bu haber toplam 3743 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.