1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Güneyde iki kişiyi öldürdüm”
“Güneyde iki kişiyi öldürdüm”

“Güneyde iki kişiyi öldürdüm”

Askeri Mahkemede yargılanan Mehmet Mavideniz’in iddiaları tüyler ürpertti

A+A-

Devrim DEMİR

Birçok suçtan sabıkası olan ve sürekli cezaevine girip çıkan Mehmet Mavideniz'in, önceki gün “Askeri yasak bölgeyi ihlal” suçundan yargılandığı Askeri Mahkemedeki iddiaları kan dondurdu.

Kıbrıs’ın güneyine yasa dışı yollardan 17 Nisan tarihinde kaçak olarak giriş yapan ve 18 Nisan tarihinde Kıbrıs’ın güneyinden kuzeye geçerken yakalanan Mavideniz, yargılandığı davadan 5 ay hapse mahkum edildi.

Yargıç Temay Sağer’in baktığı davada, Mavideniz Sağer’in sorduğu soruları yanıtladı.

Güney Kıbrıs’a neden yasal değil de kaçak geçtiği sorusu üzerine söz alan Mehmet Mavideniz, kimliklerinin başka bir suçtan dolayı poliste olduğu için yasa dışı giriş çıkış yaptığını savundu.

 

 “GÜNEYDE SOYGUN SUÇUNA KARIŞTIM”…  Askeri Mahkemede söz alan ve güneye kimliklerinin poliste olduğu için kaçak yollardan geçtiğini öne süren Mavideniz, adanın güneyinde uyuşturucu etkisi altında soygun suçu işlediğini ve iki kişiyi “jiletleyerek öldürdüğünü” iddia etti.

 

“Güney’de suça karıştım”

Mehmet Mavideniz, mahkemedeki savunmasında işlediği suçlardan ötürü kimlik ve pasaportunun poliste olduğu için Kıbrıs’ın güneyine yasa dışı yollardan geçtiğini itiraf etti.

Güneyde arkadaşlarının kendisine uyuşturucu madde verdiğini ve madde etkisi altında soygun suçuna karıştığını itiraf eden Mavideniz, “Güney’de aldığım uyuşturucu madde etkisi altında suça karıştım” dedi.

“Yanımda hep jilet taşırım”

Mavideniz, yanında sürekli jilet taşıdığını iddia ettiği soygun suçunu işledikleri esnada iki kişinin kendilerini yakaladığını ve hakaret ettiklerini anlattı.

Mavideniz, “Hakaret eden iki kişiden biri sanırım polis üniformalıydı ikisini de başından jiletleyerek öldürdüm” sözlerini kullandı.

 

yeniduzen-satin-aliniz-20181221095802.jpg

 

 

Bu haber toplam 8578 defa okunmuştur
Etiketler :