1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Güneyde bir apartmanda 2 ceset
Güneyde bir apartmanda 2 ceset

Güneyde bir apartmanda 2 ceset

Kıbrıs’ın güneyi Pazar günü bir evde bulunan iki ceset ile sarsıldı.

A+A-

Kıbrıs’ın güneyi Pazar günü bir evde bulunan iki ceset ile sarsıldı. Güneydeki haber kaynaklarına göre, dün saat 18.00 sıralarında Lefkoşa’daki bir apartman dairesinde bağrışmalar olduğu ihbarı alan polis iki ceset buldu.

Apartman dairesinin kapısını kırıp içeri giren polis bir odada 46 yaşındaki Vietnam uyruklu bir kadının cesedini buldu. Boynunda muhtemelen bıçaktan kaynaklanan yaralar olduğu belirtilirken kadının cesedinin yanında bir buket çiçek olduğu da aktarıldı.

Polis apartmanın bir diğer odasında ise yine bedeninde kesici alet izleri olan 64 yaşındaki Romanya uyruklu bir erkek cesedine rastladı. Haberlere göre, cesedin yanında bir de bıçak bulundu.

Polis kaynakları, ölümlerle çeşitli senaryolar üzerinde durulduğunu açıkladı.


Güneydeki çifte cinayet Rum basınında:

“Ölü olarak bulunan erkeğin elinde bıçak var”

 

Güney Lefkoşa Surlariçi bölgesindeki bir evde, Asya kökenli olan iki ceset bulunduğu güney basınına yansıdı, detaylara yer verildi.
Fileleftheros gazetesi ve diğer gazeteler, Rum polisinin, bir ihbarı değerlendirmesi sonucu Güney Lefkoşa Surlariçi bölgesindeki “Perikleus” sokaktaki  bir apartman dairesinde Asya kökenli olan bir kadın ile bir erkek cesedi tespit ettiğini yazdılar.  
Gazete Polis Basın Bürosundan bir çalışandan aldığı bilgilere dayanarak kadının, 46 yaşında olduğunu, muhtemelen bıçak ya da başka kesici bir aletle boğazından yara aldığını, erkek olan diğer cesedin de kesici ya da muhtemelen bıçak darbeleri aldığını belirtti. 
Polisin ilk önce kadına ait cesedi bulduğunu belirten gazete, daha sonra ise dairenin bir başka odasında ise erkek cesedini tespit ettiğini yazdı.
Habere göre Polis Genel Müdür Yardımcısı Dimitris Dimitriu yaptığı açıklamada kadının cinayete kurban gitmesi üzerinde durduklarını ancak bütün ihtimalleri de değerlendirdiklerini söyledi. 
Dimitriu, ölü olarak bulunan erkeğin elinde bıçak olduğunu da ifade etti. 
Apartman dairesi yakınında oturan ve cinayet öncesi polise bölgeye gitmesi yönünde ihbarda bulunan kişilerin, bahse konu daireden seslerin geldiğini de duyduklarını yazan gazete, kadının cesedinin yanında buket de bulunduğunu ve cinayetle direk bağlantısı olmasının ihtimal dışı bırakılmadığını da belirtti. 
Öte yandan Politis gazetesi, polisin; adamın önce kadını öldürüp ardından intihar edip etmediğini araştırdığını da yazdı.
Habere göre polis, üçüncü bir şahsın da cinayete karıştığı  ihtimali üzerinde  duruyor. (TAK)

Bu haber toplam 2327 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler