1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Güneşköy’de av tüfeğiyle ateş açtı
Güneşköy’de av tüfeğiyle ateş açtı

Güneşköy’de av tüfeğiyle ateş açtı

Güneşköy’de dün gece saat 03.30 sıralarında, Görkem Söyler’e ait araca av tüfeğiyle ateş açıldı.

A+A-

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Söyler’e ait ikametgah önünde park halinde bulunan CL 404 plakalı salon aracın sol ön kapı alt kısmına, meçhul şahıslar tarafından av tüfeği ile bir el ateş edilmek suretiyle hasara uğratıldığı kaydedildi.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

LEFKOŞA’DA ARAÇ YANGINI
Lefkoşa’da dün saat 11.30 sıralarında Rahat Hasanova’nın kullanımında bulunan CK 101 plakalı salon marka araçta, çalıştırıldığı esnada makine bölümünde bulunan benzin hortumunun alevlenmesi sonucu bir yangın çıktı.
İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangın sonucu araçta maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.

BOSTANCI-AKÇAY YOLU ÜZERİNDE YANGIN
Bostancı-Akçay yolunda dün saat 14:00 sıralarında Kamuran Ender'e ait tarla kenarında henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı bir yangın meydana geldi.
Yangın sonucunda, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na ait bir adet elektrik direği kısmen, Kamuran Ender'e ait plastik sulama boruları ise tamamen yanarak zarar gördü.

LEFKOŞA VE GÜZELYURT’TA HUZUR OPERASYONU
Lefkoşa ve Güzelyurt’ta dün gece polis tarafından asayiş ve trafik operasyonu düzenlendi.
Lefkoşa’da, dün 20.30-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyon kapsamında bin 344 araç kontrol edildi. Kontroller sonucu, suç işlediği tespit edilen 333 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan ötürü 9 araç trafikten men edildi.Ayrıca 3 araç içerisinde, “tecavüz-i alet” olarak nitelendirilen 2 adet sopa, 1 adet bıçak bulunarak, emare olarak alındı.

Güzelyurt’ta 20:00-24:00 saatleri arasında yapılan denetimde ise, 155 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 58 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, bahis evleri, alkollü içki satış yerleri ile kahvehanelerde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

TAK

Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur