1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gündüz Tekin Onay’da heyecan başlıyor
Gündüz Tekin Onay’da heyecan başlıyor

Gündüz Tekin Onay’da heyecan başlıyor

Her yıl geleneksel olarak KKTC’de düzenlenen Gündüz Tekin Onay Uluslararası Minikler Futbol Festivali’nin altıncısı bugün Atatürk Stadı’ndaki açılışla başlıyor. Gündüz Tekin Onay Futbol Altyapı Derneği tarafından organize edilen turnuvaya 10’u KKTC’den ol

A+A-

Eren ŞİŞİK

Her yıl geleneksel olarak KKTC’de düzenlenen Gündüz Tekin Onay Uluslararası Minikler Futbol Festivali’nin altıncısı bugün Atatürk Stadı’ndaki açılışla başlıyor. Gündüz Tekin Onay Futbol Altyapı Derneği tarafından organize edilen turnuvaya 10’u KKTC’den olmak üzere 38 takım katılıyor.

Atatürk Stadı’nda bugün saat 15.00’de gerçekleştirilecek olan açılış töreninin ardından takımlar karşılaşmaların oynanacağı statlara hareket edecek. Lefkoşa’daki açılışa Merhum Gündüz Tekin Onay’ın oğlu NTV Spor’un başarılı ismi Güntekin Onay’ın yanı sıra Türkiye’nin önde gelen spor adamları; Samet Aybaba, Ergün Penbe, Sadi Tekeli, İsmail Dilber ve Metin Türel’in de katılması bekleniyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmaların tümü Gönyeli Stadı’nda oynanacak.

Dün akşam saatlerinde KKTC’ye ayak basan kafile bugün KKTC Cumhurbaşkanlığı, KKTC Meclisi, TC Büyükelçiliği ve YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel’e bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Ardından dinlenmeye çekilecek olan takımlar maç saatlerini beklemeye başlayacak.

Bugün Gönyeli Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmaların programı şu şekilde:
Takımlar   Saat
Çanakkale - Erzincan   15.40
Diyarbakır - Ankara Çay   15.40
Gönyeli  - Güzelyurt   16.40
Zonguldak - Doğancı   17.40
Ankara Çay - Gönyeli   18.40
Erzincan - Diyarbakır   19.40
Güzelyurt - Zonguldak   19.40
Doğancı - Çanakkale  20.00
Diyarbakır - Çanakkale   20.00
Gönyeli  - Erzincan   20.20
Zonguldak - Ankara Çay  20.20
Güzelyurt - Doğancı   20.40

Bu haber toplam 2640 defa okunmuştur