“Gün, birlik ve beraberlik günüdür”

“Gün, birlik ve beraberlik günüdür”

Baf Ülkü Yurdu, antrenörü Niyazi Özekmekçi bir takım sıkıntılarının olduğunu söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nun antrenörü Niyazi Özekmekçi YENİDÜZEN’e düşüncelerini paylaştı. Baf Ülkü Yurdu’nda güzel bir sezon geçirdiklerini aktaran Özekmekçi, bazı sıkıntıların olduğunu ve bu sıkıntıların çözülmesi için herkesin çalışması gerektiğini ifade etti.

 

Özekmekçi: “Herkes elini taşın altına koymalı”

Niyazi Özekmekçi yaptığı değerlendirmede, birkaç kişinin değil kulübü seven herkesin bu günlerde kulübe destek çıkması gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz sezon takımın kadro darlığı olduğunu anlatan Özekmekçi, bazı oyuncuların takımdan ayrılmasıyla bu konuda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Takım için birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirten Niyazi Özekmekçi, bu sıkıntıları aşmak için el birliği vermek gerektiğini ve herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

 

“Genel Kurulu bekleyeceğiz”

Niyazi Özekmekçi, bundan sonraki süreçte ne yapacakları konusunda ise Genel Kurulu beklediklerini ve Genel Kurul’nun ardından oluşacak olan yeni yönetimle masaya oturacaklarını söyledi. Özekmekçi; “Biz geçen yıl zorluklar içerisinde mücadele ettik. Sezon başı herkes bize ligden düşecek pozisyonunda olduğumuzu söylüyordu. Hâlbuki biz sezon boyunca mücadelemizi verdik ve ligi 6’ncı sırada tamamladık. Bu, geçen sezon adına da büyük başarıydı. Açıkçası yeni sezonda takımdan beklentiler var ve biz de sıkıntılarımızı kısa zamanda çözmek istiyoruz. Her ne kadar başarılı olduk desek de Baf Ülkü Yurdu, üst sıralara oynayabilecek köklü bir kulüp. Bizler de hedefimizi bir üst seviye yükselterek, gelecek sezon daha iyi bir takım olmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde Genel Kurul toplantısı olacak. Genel Kurul’un ardından yeni oluşacak yönetimle teknik heyet olarak görüşeceğiz. Biz, teknik heyet olarak takımda kalmak istiyoruz. Umarım, yeni oluşacak yönetim bize ve düşüncelerimize saygı duyar ve gelecek sezon daha iyi bir takım yaratırız” dedi. Özekmekçi sözlerinin sonunda herkesin bugün başlayan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bu haber toplam 2378 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.