1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Gümüş Alyans Modelleri 2018
Gümüş Alyans Modelleri 2018

Gümüş Alyans Modelleri 2018

Şıklığı ve göz alıcı süslemeleri ile beğeni alan alyans modellerine yenileri eklendi.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Şıklığı ve göz alıcı süslemeleri ile beğeni alan alyans modellerine yenileri eklendi. Artık gümüş alyans tasarımlarının da büyük bir ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Bu şık dizaynlar hem modelleri hem de itina ile kazandırılan süslemeleri ile beğeni topluyor. Yeni modellerin genç çiftler için de şahane tasarımları barındırdığını söyleyebiliriz.

Bu arada en yeni gümüş alyans modelleri arasında altın kaplama olarak hazırlanan tasarımlar da var. Gümüş olduğu belli olmayan bu modeller alternatif seçenek olarak çiftlerin beğenisine sunuldu. Gümüşün göz alıcı güzelliğini her yönüyle yansıtan tasarımlar arasında en trend modeller ise üzerindeki süslemeler ile dikkat çeken dinamik tasarımlar oluyor.

2018 Gümüş Alyans Çeşitleri

Siyah rengin süslemelerde son dönemde daha fazla kullanıldığını söyleyebiliriz. Şıklığı ile göz kamaştıran gümüş alyans modellerine göz attığınızda siyah renk kullanılarak üzerine sonsuzluk işareti ya da kalp gibi romantik figürlerin çizildiği modeller de karşınıza çıkacak. Çiftlerden tam not alan bu tasarımların da oldukça yoğun bir talep gördüğünü söyleyebiliriz.

Simli olarak dizayn edilen ve oldukça parlak bir duruş sergileyen gümüş alyans çeşitleri 2018 yılında daha fazla talep görecek gibi görünüyor. Mat bir duruş sergileyen modeller ise gözden düşmeye başladı. Artık söz, nişan ya da evlilik için tercih edilen bu tasarımlarda parlak görünüm revaçta! Bu arada üzerinde isim yazan ya da harf yazan modellerin de romantik çiftlerden beğeni aldığını söyleyebiliriz.

Birbirinden şık gümüş alyans modellerine göz atmak için siz de interneti tercih edin. Kuyumcular arasında mekik dokumak yerine internetten online olarak hızlı ve kolay bir şekilde tasarımlar arasında bir gezintiye çıkabilirsiniz. Bu sayede alyans fiyatlar hakkında da fikir sahibi olabilir ve bütçenize uygun olan modelleri çok daha kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Eğer gümüş alyans tasarımlarında zengin bir seçenek yelpazesi görmek isterseniz www.eylulalyans.com adresine tıklayın. En geniş model seçeneği yelpazesini sunan adresler arasında yer alan bu sitede uygun fiyat avantajından da faydalanarak sipariş vermek mümkün olabiliyor. Ayrıca genç çiftlere özel fark yaratan modelleri de seçenekleri arasında eklemiş durumda. Hemen göz atarak model ve fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 7682 defa okunmuştur