1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Güllüoğlu artık Lefkoşa’da
Güllüoğlu artık Lefkoşa’da

Güllüoğlu artık Lefkoşa’da

1871’den bu yana dünyaca bilinen ve baklavayla özdeşleşen Güllüoğlu Lefkoşa’da hizmete girdi

A+A-

Levent ÖZDAĞ

1871’den bu yana 144 yıllık dünyaca bilinen ve beş kuşaktır adı baklavayla özdeşleşen Gaziantepli geleneği Güllüoğlu Lefkoşa’da hizmete girdi. Türkiye çapında olduğu kadar yurt dışında Estonya ve Azerbaycan’da açtığı şubeleriyle büyüme atağını sürdüren Türkiye’nin süper markalarından Faruk Güllüoğlu, yurt dışı açılımını Kuzey Kıbrıs’ta açarak devam ettirdi.

86 ülkede faaliyet gösteren Superbrands Jurisi tarafından yapılan anket sonucunda 2012 ve 2014 yıllarında Faruk Güllüoğlu “süper marka” olmaya layık görüldü. Bülent Günkut sunuluğunu üstlendiği açılışa çok sayıda siyasi ve davetli katıldı. Marka modeller Esin Terzioğlu, Sevim Suzi Yusufoğlu ve Ebru İlkhan mini bir defile yaparak renk kattı.

Güllü: ‘Baklava bir kültür’
Açılışta konuşma yapan Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü bazısı yurtdışında olmak üzere pazara farklı tatların sürekli girdiğini, ancak buna rağmen baklavaya olan ilginin hiçbir zaman azalmadığını ifade etti. Güllü, Kuzey Kıbrıs açılım yaptıklarını ve beklentileri olduğunu söylerken “İlk mağazamızı ile Lefkoşa’da faaliyete geçtik. Şimdilik ufak bir üretim tesisi kurduk. İleride yapacağımız açılımlar ile Girne ve Mağusa’ya şube açmak istiyoruz. İstikrarlı ve sağlam adımlar ile ilerliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 5310 defa okunmuştur