1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Grup maçları yarılandı
Grup maçları yarılandı

Grup maçları yarılandı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası devam ediyor

A+A-

Devlet daireleri halı saha futbol turnuvasında gruplarda oynanacak maçların yarısı tamamlandı. Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen turnuvada takımlar ikinci kez Hasan Ramadan Cemil adına mücadele ediyor. Göçmenköy Halı Sahası’nda devam eden Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında Pazartesi akşamı “A” grubunda, Çarşamba akşamı da “B” grubunda üçüncü hafta karşılaşmaları yapıldı.

Alper Aligüllü ve Adem Şener’in hakemliklerini yaptığı turnuvada kayıpsız olarak dördüncü haftaya giriş yapan tek takım Devlet Hastanesi oldu. “A” grubunda liderliğe yükselen Devlet Hastanesi 3 maçta 3 galibiyet alabilen tek takım.
“B” grubunda ise önceki akşam Elektrik Dairesi ile karşılaşan Jeoloji Maden Dairesi, rakibi ile berabere kalmasına rağmen liderlik koltuğunda yer aldı. Turnuvadaki ilk berabere biten maça imza atan iki takım da haftayı 1’er puanla kapattı.
B Grubunda lider ve 7 puanlı Jeoloji Maden Dairesi’ni 6 puanlı Telefon Dairesi ile Gelir ve Vergi Dairesi takip ediyor. Gelir ve Vergi Dairesi, Din İşleri Dairesi’ni 9-1 ile geçerek sürpriz galibiyete imza attı ve averajla üçüncü sıraya yükseldi. Telefon Dairesi’nin İhtiyat Sandığı karşısında elde ettiği 16-3’lük galibiyet kendilerini averajla ikinci sıraya yerleştirirken Din İşleri Dairesi beşinci sıraya gerilemiş oldu.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup karşılaşmaları tamamlandığında ilk 4 sırada yer alacak takımlar çeyrek finale yükselmeyi başarmış olacaklar.

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur