1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Grup Efsunkar City Mall AVM sahnesine konuk oldu
Grup Efsunkar City Mall AVM sahnesine konuk oldu

Grup Efsunkar City Mall AVM sahnesine konuk oldu

Kültür ve sanat faaliyetlerine olan desteği ile bilinen  City Mall AVM  Cumartesi sahnesinde   bu hafta Grup Efsunkar konuk oldu.

A+A-

Kültür ve sanat faaliyetlerine olan desteği ile bilinen  City Mall AVM  Cumartesi sahnesinde   bu hafta Grup Efsunkar konuk oldu.

Kıbrıs’ın  sevilen  gruplarından , Grup Efsunkar, uzun bir aranın ardından ilk defa Cıty Mall Avm sahnesindeydi.  

Birbirinden özel şarkıları ile renk katan  ve kulakların pasını silen Grup Efsunkar ;Kıbrıs’ın kızları, Mağusa Limanı,Bir Başka sevgili,Ayrılık,Arnavut kaldırımı,Bambaşka biri,Sevemez kimse seni gibi nostaljik şarkıların yer aldığı repertuarıyla ,ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

  Grup Efsunkar konseri Cumartesi günü saat 17.00’de City Mall AVM aktivite alanında  ücretsiz olarak  gerçekleşti

 City Mall AVM  sadece bir alışveriş  merkezi olmanın dışında yaşam ve eğlence  merkezi olarak da tüm Kıbrıs halkına hizmet vermektedir.

Ada halkının buluşma noktası ; City Mall AVM…

    Cıty Mall Alışveriş ve yaşam merkezi ,  açıldığı günden bu yana ada da ilk niteliğindeki  çalışmalarıyla hem yerli hem yabancı ziyaretçilerin ilk tercihi olmuştur.

    Her yaştan ziyaretçinin zevkine hitap eden akitiviteleri; her Salı el emeği ve yerel ürünlerin yer aldığı ‘Salı pazarı ‘ etkinliği , sosyal sorumluluk ve kültürel faliyetlere her dönem yer vermektedir.

    Cıty Mall AVM,ada halkına ve yerli-yabancı turistlere; Müzik’den , sanat’a ,kültürel faaliyetlerden , festivallere,spor ‘dan ,şans yarışmalarına kadar bir çok alanda  hazırladığı aktiviteleri ile hemen hemen her hafta dop dolu programlar sunarak  çok kısa bir süre içerisinde alışveriş merkezi olmanın yanı sıra bir yaşam merkezi haline gelmiştir.

  Kıyafetten , bir çok yemek seçeneğine, eğlenceden,sinemaya, ev tekstil ürünlerinden , teknolojiye  kadar birçok seçeneğin  olduğu City Mall AVM  ada halkının buluşma adresleri olmuştur.

 

 

 

Bu haber toplam 2531 defa okunmuştur
Etiketler :