Gözler krallarda olacak

Gözler krallarda olacak

Son sekiz sezonda gol krallığı yaşamış 6 isim yeni sezonda aynı başarıyı tekrarlayabilmek için mücadele edecek.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala takımlar yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yeni sezonda dikkat çeken diğer nokta ise gol krallığı yaşayan isimlerin Süper Lig’de görev yapacağı karşılaşmalarda ne yapacağı…

 

Uğur Gök

K-Pet Süper Lig’in son gol kralı Uğur Gök, geride bıraktığımı 2017 – 2018 sezonunda kaydettiği 36 gol ile gol kralı unvanını almıştı. Uğur yeni sezon öncesi eski takımı olan Mağusa Türk Gücü’ne rekor bir bedelle transfer oldu. Yeni sezonda hedefi şampiyonluk olan MTG forması altında Uğur Gök hem takımının başarısı için ter dökecek, hem de unvanını korumaya başlayacak.

 

John Ebuka Okoye

Son yıllarda ülkeye gelen kaliteli golcüler arasında yer alan Yenicami’nin gol ayağı John Ebuka Okoye de bu sezon yine Yenicami forması giyecek. Son iki sezondur Yenicami’nin elde ettiği başarıda attığı gollerle önemli bir paya sahip olan John, geçtiğimiz yıl kıl payı krallığı kaçırırken 2016 – 2017 sezonunda kaydettiği 41 golle krallık unvanını elde etmişti.

 

Halil Turan

Son yıllarda gol kralı unvanını alan bir diğer isim ise Halil Turan. Yenicami forması giydiği 2015 – 2016 sezonunda kaydettiği 26 golle gol kralı olan Turan, geçtiğimiz yıl transfer olduğu Mağusa Türk Gücü forması altında bu yıl da aynı başarıyı tekrar edebilmek için mücadele edecek.

 

Kasım Tağman

Adı Lefke forması ile özdeşleşen bir diğer isim olan Kasım Tağman, yeni sezonda da takımının önemli gol ayaklarından bir tanesi. 2014 – 2015 sezonunda menekşe beyazlılar için kaydettiği 28 golle gol kralı olan Tağman, gözlerin üzerinde olacağı bir diğer gol kralı unvanlı futbolcu olacak.

 

Esin Sonay

Ülkemizde son yıllarda gol kralı olan bir diğer isim ise Esin Sonay. Esin, 2013 – 2014  ve 2014 – 2015 sezonlarında formasını terlettiği Çetinkaya ve Küçük Kaymaklı adına gol krallığını iki kez yaşadı. Esin bu sezonlarda Çetinkaya adına 26, Kaymaklı adına da 28 gol atarak gol kralı oldu. Yeni sezon öncesi serbest transferle Yenicami’ye transfer olan Esin’in gol kralı olup olamayacağı ise merak konusu.

 

Ertaç Taşkıran

Ülkemizin tescilli golcülerinden bir tanesi olan Ertaç Taşkıran da son 8 sezon içerisinde gol krallığı yaşamış isimlerden. Ertaç, John Ebuka Okoye’nin gol kralı olduğu 2016 – 2018 sezonunu 39 golle tamamlarken, son olarak 2010 – 2011 sezonunda Bostancı Bağcıl forması ile kaydettiği 34 golle gol kralı olmuştu. Yeni sezon öncesi Cihangir ile anlaşmasına rağmen bu transfer gerçekleşmeyen tecrübeli golcü, kadrosuna dahil olduğu Girne Halk Evi ile gol krallığı için mücadele edecek.

Bu haber toplam 1844 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.