1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ”
“GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ”

“GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ”

K.Kaymaklı Sportif Şube gelecek sezon takımda düşünmediği 8 futbolcuyu açıkladı. Futbolcuların bazılarının mutlak bonservisli olarak gönderileceği kaydedildi

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı gelecek sezon kadrosunda düşünmediği 8 futbolcuyu açıkladı. Yeşil siyahlı ekipte Çağrı Kıral, Musa Şanlıer, Türkkan Delideniz, Sabri Selden, Raif Selden, Şenol Hızlıoğlu, Erdoğan Murat ve Mehmedemin İlter ile önümüzdeki yıl için devam etmeme kararı alındı.

Kulüp Sportif Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Mehmet Özler yaptığı yazılı açıklamada geçtiğimiz gün toplanan Sportif Şube’nin 2015-2016 sezonunda takımda düşünmediği futbolcuları belirlediğini kaydetti. Bu çerçevede geçmiş dönemlerde kulübe katkı sağlayan futbolcuları mağdur etmemek ve kimseyi beklentiye sokmamak adına bu isimlerin erken açıklandığı belirtilirken, söz konusu futbolcuların bazılarının mutlak bonservisli olarak gönderileceği, bazılarının da kiralık gönderilebileceği kaydedildi. Açıklamada futbolcularla ilgilenen kulüplerle görüşülmeye hazır olunduğu ayrıca belirtildi.

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur