1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Görevden alma ve atamalar…
Görevden alma ve atamalar…

Görevden alma ve atamalar…

Başbakanlık bazı bakanlıklarda yapılan görev değişikliklerini açıkladı.

A+A-

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 14 Eylül Pazartesi günü geçerli olacak görevden alınma ve atamalar şöyle:
Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Hüseyin Savaş Fırıncıoğlu görevinden alınarak yerine, Aytunç Şirket; Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürü Ali Nizam görevinden alınarak, yerine Mehmet Bumin Paşa atandı.
Milli Eğitim Bakanlığı, Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Mustafa Borataş görevinden alınarak yerine, Hüseyin Kavaz atandı.
Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, Talim ve Terbiye Dairesi Müdürü  Havva Dağsever görevinden alınarak, Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Kalem Müdür mevkiine Şifa Soğukpınar atandı.
Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Bakanlık Müdürü Halil Talaykurt, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü  Halil İbrahim Doğan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Özel Kalem Müdürü Mustafa Toycan ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Müsteşarı Bülent Arkın görevinden alındı.
Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşar mevkiine Gürkan Kara, Ulaştırma Bakanlığı Özel Kalem Müdür mevkiine Erol Sönmez Vardan, Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık Müdür mevkiine Seda Giray Erçiner ile Turizm Bakanlığı Bakanlık Müdür mevkiine Ümit Özkıran atandı.

TAK

Bu haber toplam 5107 defa okunmuştur