1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli’nin puan hesapları
Gönyeli’nin puan hesapları

Gönyeli’nin puan hesapları

K-Pet Süper Lig’in ilk haftasında kendi evinde Gençler Birliği’ne tek golle mağlup olan Gönyeli, ikinci haftada karşılaşacağı Yeni Boğaziçi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
K-Pet Süper Lig’in ilk haftasında kendi evinde Gençler Birliği’ne tek golle mağlup olan Gönyeli, ikinci haftada karşılaşacağı Yeni Boğaziçi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip Pazartesi, Çarşamba ve dün üç çalışma gerçekleştirirken bugün ve Pazar günü yapacağı çalışmalarla Y.Boğaziçi maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Gönyeli’de geçtiğimiz hafta hasta olan Ulaş Candanal, G.Birliği maçında forma giyememişti. Genç futbolcu bu hafta takımla birlikte çalışmalara başladı. Kadro dışı olan Hasan Kanlı ise çalışmalarda yer almadı.

Piro: “Puanla dönmeliyiz”
Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Piro, Y.Boğaziçi’nin birebir rakipleri olduğunu ve bu maçtan puan almaları gerektiğini söyledi. Piro “Y.Boğaziçi ile zor bir karşılaşma oynayacağız. Birebir rakibimiz ve puan almamız gerek. İlk haftada alınan mağlubiyeti unutma adına bu maçtan 1 puanla dönmeliyiz. Ligin ilk devresinde ne kadar puan toplarsak ikinci devre bizim için daha iyi olacak” dedi.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur