1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli’de Yıldız açık ara
Gönyeli’de Yıldız açık ara

Gönyeli’de Yıldız açık ara

KKTC 2015 Ralli Şampiyonası’nın 3’üncü yarışı, “Gönyeli Ralli Sprint”i Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikilisi kazandı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’na bağlı Ralli Komitesi’nin organize ettiği KKTC 2015 Ralli Şampiyonası’nın 3’üncü yarışı, “Gönyeli Ralli Sprint”i Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikilisi kazandı.

Gönyeli bölgesinde hazırlanan 4 kilometrelik “Barbaros” etabının 4 kez art arda geçilmesi ile yapılan yarışta, ilk iki yarışta olduğu gibi Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikilisi ilk sırada yer aldı. Geçilen 4 etapta da en iyi dereceyi elde eden ikili, 3 yarış sonunda 3 zafer elde ederek Şampiyonadaki liderliklerini perçinlediler.

Seyircilerin merakla performansını beklediği, son şampiyon Fikri Macila – Nebil Öneral ikilisi, yeni araçları Skoda Fabia S2000 ile ikinci olurken, 4 etapta da en iyi ikinci dereceye imza attılar. 3’üncülük için mücadele eden 3 ekip, Deniz Denner – Ömer Topcu, Derviş Sütcüoğlu – Harun Çakır ve Rauf Denktaş – Hasan Özseyhan’ın 4 saniye içinde yer alması yarışın ne kadar heyecanlı geçtiğini işaret ederken, bu mücadeleden Deniz Denner – Ömer Topcu ikilisi galip ayrıldı ve podyumu tamamlayan ikili oldular.

Genel klasmanda olduğu gibi N4 kategorisinde de ilk sırada Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikilisi yer alırken, A8 kategorisinin zirvesinde Fikri Macila – Nebil Öneral ikilisi yer aldı. Ön çeker araçların mücadele ettiği A6 kategorisinde ise Aktan Palabıyık – Mustafa Sertdemir ikilisi ilk sırada yer aldı.

Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur