1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönyeli'de uyuşturucu operasyonu 5 tutuklu
Gönyeli'de uyuşturucu operasyonu  5 tutuklu

Gönyeli'de uyuşturucu operasyonu 5 tutuklu

Gönyeli'de meydana gelen ‘uyuşturucu madde alma’, ‘verme ve tasarrufu’ suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar O.S.A., I.O.N., M.O., I.V.O., ve H.D.A. mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Gönyeli'de meydana gelen ‘uyuşturucu madde alma’, ‘verme ve tasarrufu’ suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar O.S.A., I.O.N., M.O., I.V.O., ve H.D.A. mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Serkan Sakallı, zanlıların 6 Ekim tarihinde Gönyelide ikamet ettiği apartmanda mahkeme emriyle yapılan aramada 15 gram ağırlığında satışa hazır hintkeneviri türü olduğuna inanılan uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını anlattı.

Polis, zanlı I.O.N.,’un pantolonunun cebinde yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü olduğuna inanılan uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını belirtti.

Polis, zanlıların konu maddeleri zanlı M.O.,’dan 300 Euro karşılığında aldığı ve uyuşturucuları sattıktan sonra parayı iade edeceğinin tespit edildiğini söyledi. Polis, zanlı M.O.,’nun Gönyelideki evinin dışında üzerinde hintkeneviri türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde kalıntısı olan hassas terazinin bulunarak emare alındığını anlattı.

Polis, alınacak ifadeler, soruşturulacak şahıslar olduğunu söyleyerek, zanlıların 2 gün tutuklu daha kalmasını talep etti. Yargıç Temay Sağer, zanlıların 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

 

Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler