1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli’de Mustafa Palaz Dönemi
Gönyeli’de Mustafa Palaz Dönemi

Gönyeli’de Mustafa Palaz Dönemi

Bir türlü başkan adayı bulamayan Gönyeli’de en nihayet bir başkan adayı çıktı.

A+A-

Necmi Belge

Bu sezon Süper Lig’e yükselmesine rağmen, eski başkan Mustafa Çavuşoğlu’nun yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardın camianın ilgisizliği nedeniyle, bir türlü başkan adayı bulamayan Gönyeli’de en nihayet bir başkan adayı çıktı.
Geçtiğimiz dönemlerde de, birkaç kez başkan adayı olan ancak son anda başka başkan adayları leyhine başkan adaylığından çekilen Mustafa Palaz bu kez Gönyeli’de tek başkan adayı olarak, ortaya çıktı.
Bu bağlamda, dün akşam Gönyeli Spor Kulübü’nde yer alan olağan genel kurulda tek başkan aday olarak çıkan Mustafa Palaz oybirliği ile Gönyeli Spor Kulübü başkanlığına seçildi.

Faaliyet ve Mali raporlar aklandı
Başkanlık seçiminden önce  yapılan seçimde Divan Kurulu seçildi. Divan Kurulu başkanlığına Olgun Amcaoğlu seçilirken,  Sekreterliklere Ali Çavuşoğlu ile Hüseyin Palaz seçildi.
Daha sonra, 2012-2013,2013-2014 sezonlarını kapsayan Faaliyet raporu ile Mali Rapor Divan Kurulu başkanı Olgun Amcaoğlu tarafından okundu. Yapılan eleştirilerin ardından  Faaliyet ve Mali rapor oy çokluğu ile aklandı.
Mali rapora göre, 2012-2014 devresinde  525,334TL gelir elde edilirken, gider ise, 528,520 TL olarak açıklandı.
Faaliyet ve Mali raporların okunmasının ardından yapılan seçimde oybirliğiyle Mustafa Palaz Gönyeli başkanlığına seçildi.
Başkan Palaz seçilmesinin ardından yönetim ve diğer kurullarını genel kurulun onayına sundu.

Yönetim kurulu
Mustafa Palaz başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer alıyor: Eren Çetinkaya, Çilem Yalçın, Hasan Dal, Lokman Şahin, Mehmet Behlül, Hasan Amcaoğlu, Necati Çoban, Ali Palaz, Veli Çoban, Nuri Kutluay, Ahmet Tilki, Samiran Çoban, İlhan Bor, Ercan Palaz
Kadir Kutluay, Fatih Terim Sefioğlu, Remzi Simitçioğlu (Yedek Üyeler)
Mustafa Çavuşoğlu, Olgun Amcaoğlu (Disiplin Kurulu) Ali İsmihan (Yedek)
Alişan Şan, Dr. Ahmet Tosun (Denetleme Kurulu), Ömer Dereli (Yedek)

Bu haber toplam 2592 defa okunmuştur