1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönyeli'de korkutan yangın!
Gönyeli'de korkutan yangın!

Gönyeli'de korkutan yangın!

Gönyeli'de, Kolan Hastanesi'nin karşısında bir apartmanın üst katındaki bir dairede yangın çıktı

A+A-

Gönyeli'de bu sabah saat 09.00 sıralarında, Kolan Hastanesi'nin karşısında bir apartmanın 7. katında yangın çıktı. 8 katlı apartmanın en üst katı da yangından zarar gördü. Sabahattin Bayraktaroğlu adına olan dairede çıkan yangının çamaşır makinesinde kaynaklandığı düşünülüyor . İtfaiye ekipleri yangın sırasında bir buçuk ve iki buçuk yaşlarındaki iki torunu ile birlikte  içeride olan Meriç Bayraktaroğlu'nun daireden çıkarttı.  İtfaiye,  Sivil Savunma ekipleri ile birlikte olay yerinde yangına müdahale etti. Gönyeli'ye giriş ve çıkışlar bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

y1-016.jpg

y2-015.jpg

 

y3-010.jpg

Yangından arda kalanlar, evin mutfağı ve salonu tamamen kül oldu

y4-004.jpg

Polis, yangını şu şekilde duyurdu;

EV YANGINI

 04.01.2018 tarihinde, saat 09:00 sıralarında, Gönyeli’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Çetin Kürşat Apartmanının yedinci katında bulunan Sabahattin BAYRAKTAROĞLU’na ait 7/A numaralı dairede henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın meydana gelmiştir.

Çıkan yangın sonucu söz konusu dairenin salon ve mutfak kısmında bulunan eşyalar yanarak zarar görürken diğer odaları ise dumandan islenerek zarar görmüştür.

 Yangın sonucu aynı katta bulunan bir dairenin kapısı ve asansör kapısı kısmen yanarak zarar görmüştür. Sekizinci katta bulunan Cemal ÇAMLICA’ya ait daireye sirayet eden yangın söz konusu dairenin salon kısmındaki camın ısıdan patlaması sonucu  salon odası içerisinde bulunan bazı eşyalar da yanarak zarar görmüştür. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir. 

FOTOĞRAFLAR HÜSEYİN ÖZBARIŞCI/ VİDEO AYŞE GÜLER

Bu haber toplam 3611 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler