Gönyeli’de keyifler yerinde

Gönyeli’de keyifler yerinde

Geride kalan haftalarda şampiyonluk adaylarını farklı mağlup eden Gönyeli, gelinen noktadan memnun

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 5 haftası geride kalırken Gönyeli özellikle şampiyonluk adayları karşısında elde ettiği farklı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce Doğan Türk Birliği’ni 4-1’lik skorla geçen Gönyeli, son olarak da Mağusa Türk Gücü’nü 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sezon lige yükselen ve oynadığı iyi oyunu skora yansıtan Gönyeli’de Teknik Direktör Emre Perçinci özellikle Mağusa Türk Gücü karşısında istedikleri oyunu oynadıklarını, düşünülenin aksine rakiplerinin kötü oynamadığını, kendilerinin rakiplerinin oyununu bozduğunu ifade etti.

 

Perçinci: “Harfiyen istediğimiz herşeyi yaptık”

Önceki hafta oynadıkları Baf Ülkü Yurdu maçının planladıkları gibi gitmediğini, oyuna iyi şekilde başladıklarını ancak duran toptan kalelerinde gördükleri golden sonra bir türlü oyun temposunu yükseltemediklerini belirten Perçinci, “Ama Mağusa Türk Gücü maçında harfiyen istediğimiz herşeyi yaptık” dedi. Rakibin çok etkili olduğunu bildiklerini, kanatlarda Mehmet Erol ve Yasin Kurt’a önlem aldıklarını belirten Perçinci kalelerinde gördükleri gibi bir gole önlem alınamayacağını ifade etti. “Maçın genelinde istediğimiz oyunu oynadık” diyen Perçinci, “Zaman zaman rakibe izin verdik, ikinci bölgeye girdiklerinde ciddi pres yaptık. Herke Mağusa Türk Gücü iyi oynamadı diyor ama biz oyunlarını ciddi şekilde bozduk. Fırsatları iyi değerlendirdik” açıklamasını yaptı. Okoli ve Sabri’nin iyi bir işbirliği olduğunu, antrenmanlarda da bunu gördüklerini söyleyen Perçinci, morallerinin yüksek kalabilmesi halinde sezonun böyle geçeceğini dile getirdi.

 

“Alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz”

Yönetimin bir şeyler yapmaya çalışmasından dolayı oyuncuların güveninin olduğunu, camianın hareketlenmesinin kendilerinin avantajına olduğunu belirten Emre Perçinci, “Gönyeli’nin tek takımı var. Bunu umarım iyi kullanabiliriz. İki maçta şampiyonluğa oynayan takımlara 9 gol atmamız kolay bir şey değil” açıklamasını yaptı. Kaybedilen Baf Ülkü Yurdu maçı sonrasında herkesin farklı şeyler düşündüğünü belirten Perçinci, “Muhtemelen sezon bu şekilde geçecek. İlk devreye kadar maksimum puanları toplamak ve ikinci devrede yönetim ile şartları konuşarak hedef belirlemek istiyoruz” dedi.

 

“Cihangir deplasmanı her zaman zordur”

Şu ana kadar güzel ve tatmin edici bir puan topladıklarını belirten Emre Perçinci, önümüzdeki hafta oynayacakları Cihangir karşılaşmasını da değerlendirdi. Cihangir deplasmanının ligin hangi haftasında olunursa olunsun, ya da takımın durumu ne olursa olsun zor olduğunu vurgulayan genç teknik adam, “Oyun tarzımız ve Cihangir’in zayıf noktalarını bilmemiz bizim için avantaj olacak diye düşünüyorum. Onlardan daha etkili bir oyun oynayabileceğimizin farkındayız. Rakibimiz iyi bir takım, sonuçta son kupa şampiyonu. Kadroları çok fazla bozulmadı, tecrübeli isimlere sahipler. Cihangir’e karşı favoriyiz diyemeyiz ama ben oyunun keyifli olabileceğini, 3 puanla dönebileceğimizi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.