1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönyeli’de gün çocuklarındı
Gönyeli’de gün çocuklarındı

Gönyeli’de gün çocuklarındı

Gönyeli Belediyesi Çocuk Şenliği büyük bir coşku, heyecan ve rengârenk görüntülerle başladı.

A+A-

                                                                 

Gönyeli Belediyesi Çocuk Şenliği büyük bir coşku, heyecan ve rengârenk görüntülerle başladı. Çocuklar yeteneklerini sergiledi, aileler bu mutluluğa ortak oldu, Gönyeli bir kez daha şenlendi. Saat 18.30’da eski belediye hizmet binasından kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlik Gönyeli Yalçın Park’ta devam etti.

11. Çocuk Şenliği, Gönyeli İlkokulu, Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu, Golden Step Dance Studio, Ministry of Dance, The American Future College, Junior’s Home, Minik Dahiler, Gönyeli SAM, Neşe Yuvam, Nev Fitness ve KKTCELL iş birliği ile gerçekleştirildi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli etkinlikte yaptığı konuşmada bu yıl 11’incisini düzenledikleri Çocuk Şenliği’ne katkı koyan tüm ekiplere teşekkür etti. Benli ayrıca, çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek iyi bir şekilde yetiştirmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydetti.

Gönyeli Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükseltirken, özellikle çocuklara yönelik çok ciddi projeler ürettiğini belirten Benli, “Sosyal Aktiviteler Merkezi’nde çocuklara yönelik 12 farklı kurs düzenledik ki, sanırım bu yerel yönetim tarihimizde bir ilktir. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onların başarıları ile gurur duymak, bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Kentteki ilkokula 16 yeni derslik kazandırdıklarını, ülkenin ilk yüksek standartlı ve en büyük okul öncesi eğitim merkezini çocukların hizmetine sunduklarını da belirten Ahmet Y. Benli  sözlerini şöyle sürdürdü: “Çocuklarımız tüm bunları hak ediyor. 33 çocuk parkımızı onlar için yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Çocuk şenliğimiz 11, uçurtma şenliğimiz 6’ncı yılında… Konferans salonumuzu okullara açtık. En önemlisi yüreklerimizi çocuklarımıza açtık. Şimdi, bisiklet kültürünü yeniden yaygınlaştırıyoruz. Gönyeli’nin geleceğine sağlıklı ve yaratıcı bireyler kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız, üretmeye devam edeceğiz”

“Uçurtma şöleni” için heyecan dorukta

Beşincisi düzenlenecek olan uçurtma şenliği için de heyecan dorukta… Rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne bırakacak çocuklar, 27 Mayıs’taki bu etkinlik için saat 17.00’de Belediye Bulvarı’nda olacak. Uçurtmalar Gönyeli Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak.

 

“Bisikletli Gönyeli” halk sürüşü düzenleyecek

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Bisikletli Gönyeli 2. Halk Sürüşü de aynı gün 16.30da belediye hizmet binasında toplanılarak, saat 17:00’de Belediye Bulvarı’nda başlayacak.

 

“Yenikent indirim şöleni”

Yenikent esnafı Belediye bulvarında bugün 10.00-21.00 saatleri arasında alışveriş şöleni düzenleyeceklerini açıkladı. Şenlik kapsamında gün boyu 12D sinema, trambolin, yüz boyama, zıp zıp, maskotlar, DJ’ler, yiyecek içecek standlarının yer alacağı belirtildi.

 

-------------------

Gönyeli Belediyesi 6. Uçurtma Şenliği’nin programı şöyle:

16.30 Bisikletli Gönyeli 2. Halk Sürüşü (Yer: Belediye hizmet binası önünde toplanma)

17.00 Açılış konuşması (Yer: Belediye Bulvarı)

17.10 Uçurtma Şenliği ve Halk Sürüşü Başlaması (Yer: Belediye Bulvarında)

foto-2.jpg

12.jpg

11-001.jpg

Bu haber toplam 2758 defa okunmuştur
Etiketler :