1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli’de durmak yok
Gönyeli’de durmak yok

Gönyeli’de durmak yok

K-Pet Birinci Lig’in ilk devresini 14 puan farkla lider olarak tamamlayan Gönyeli, devre arası dinlenme dönemini kısa tutarak çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
K-Pet Birinci Lig’in ilk devresini 14 puan farkla lider olarak tamamlayan Gönyeli, Pepsi Kıbrıs Kupası ilk tur maçında İkinci Lig lideri Geçitkale’yi 4-2 mağlup ederek tur atladıktan sonra devre arası dinlenme dönemini kısa tutarak çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Bu bağlamda Kırmızı beyazlı ekip Mehmetçik’te bulunan Çelebi Garden Hotel’de 5 günlük kamp çalışması gerçekleştiriyor.

Kamp pazar günü tamamlancak
Geçtiğimiz Çarşamba günü Çelebi Garden Hotel’de kamp çalışmalarına başlayan Gönyeli’de asker futbolcuların da dün akşam katılımı ile takım tam kadro çalışmalarına devam ediyor. Gönyeli Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çavuşoğlu Yenidüzen Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada kamptan memnun olduğunu dile getirdi. Tesislerin oldukça güzel olduğunu belirten Çavuşoğlu, takımın çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini sözlerine ekledi.

Jacques Geçitkale’de, Ekrem Gönyeli’de
Öte yandan ilk devrenin tamamlanmasının ardından kadro dışı bırakılan ve satış listesine konan deneyimli golcü Jacques Mbuyamba’nın bonservisli olarak Geçitkale’ye verildiği, bu futbolcunun yerine Vadili’den Ekrem Özuğurlu’nun kiralık olarak kadroya dahil edildiği öğrenildi. Satış listesine konulan diğer futbolcular İbrahim Öksüzoğluları ve Selçuk Amcaoğlu’nun taliplerinin olduğu, Selçuk’u Hamitköy ve Vadili’nin istediği, kaleci Batuhan Biçentürk ile Bağcıl’ın ilgilendiği öğrenilen diğer bilgiler arasında.

Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur