1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli toplantıda buluşacak
Gönyeli toplantıda buluşacak

Gönyeli toplantıda buluşacak

Gönyeli henüz yeni sezon çalışmalarına başlamadı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu sezon Birinci Lig’de yer alacak olan Gönyeli henüz yeni sezon çalışmalarına başlamadı. Süper Lig, Birinci ve İkinci Lig’de birçok ekip hazırlıklarını yaklaşık bir aylık bir süredir sürdürürken kırmızı beyazlı ekip, ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmalara başlamaması dikkat çekti. Birinci Lig ekibinin bu akşam kulüp binasında değerlendirme toplantısı yapacağı öğrenildi.

Transfer girişimleri var
Gönyeli, şu ana kadar sezonu açmamasına rağmen kadrosuna oyuncu katmak için çaba sarf ediyor. Başarılı oyuncu Metin Dağaşaner’i Alsancak Yeşilova’ya kaptıran Gönyeli, Göçmenköy’den Hasret ve Kemal Uzunoğlu’nu istiyor ancak Göçmenköy’ün yeni yönetimi belirlendikten sonra karar verileceği açıklandı.

Değerlendirme toplantısı yapılacak
Gönyeli Başkanı Mustafa Palaz haftalar öncesinde verdiği bir demeçte Gönyeli’nin bu sezon ligden düşmemek olduğunu söylemişti. Gönyeli’nin bu akşam kulüp binasında bir değerlendirme toplantısı yapılacağı bildirildi. Toplantı, 19.30’da başlayacak.

Kabus gibi bir sezon geçti
2013-2014 sezonunda Birinci Lig’de mücadele eden Gönyeli, sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyon olarak Süper Lig’e merhaba demişti. İyi hedeflerde sezonu açan kırmızı beyazlılar takımın başına Mustafa Piro’yu getirmişti. Gönyeli geçtiğimiz sezon Mustafa Piro yönetiminde 8 maça çıkmış ve 8 maçta sadece 3 beraberlik alabilmişti. Piro’nun ardından Erol Çağaloğlu’nu takımın başına getiren Gönyeli, sadece 1 galibiyet alarak sezonu 6 puanla kapattı.

Bu haber toplam 1152 defa okunmuştur