Gönyeli sıkı çalışıyor

Gönyeli sıkı çalışıyor

İzmit Kartepe kampına dün başlayan Gönyeli bugünü çift idmanla tamamladı

A+A-

Beyzade Ünalmış (KTSYD/İzmit-Kartepe)

4 Eylül’e kadar sürecek olan İzmit – Kartepe kampına Salı günü başlayan Süper Lig temsilcisi Gönyeli, kampın ikinci gününü yaptığı çift idmanla tamamladı. Sabah saat 10:00’da günün ilk idmanını yapan kırmızı – beyazlılar, günün ikinci idmanını ise saat 17:00’de gerçekleştirdi. Sabah yapılan ilk idmanda düz koşunun ardından statik açma germe yapan Gönyeli, teknik ısınma, dinamik açma germe ve koşu drilleri ile birlikte idmana devam etti. Yapılan 5’e 2’nin ardından ise teknik, taktik çalışmaları yapan Gönyeli takımı sabah idmanını hücum hattı savunma hattı üzerindeki çalışmaların ardından yapılan şut çalışması ile noktaladı. Günün ikinci idmanını yine taktik ağırlıklı yapan Gönyeli takımı kampın ikinci gününü tamamlarken, kampa yarın sabah Türk Ocağı ile yapacağı hazırlık karşılaşması ile devam edecek.

 

Okoli ve Folley adada kaldı

28 Ağustos Salı günü Kartepe kampına başlayan Gönyeli’de yabancı oyuncuları John Okoli ve Charles Folley kampa dahil olamadı. Evrak işlemlerinde yaşanan sıkıntı nedeniyle takımla yurt dışı kampına katılamayan iki oyuncunun çalışmalarını ülkede devam ettirdiği belirtildi.

 

Perçinci: “Taktik ağırlıklı çalışacağız”

Gönyeli antrenörü Emre Perçinci Salı günü başlayan kampla ilgili olarak verdiği demeçte, yükleme kampını ülkede tamamladıklarını, bir haftalık Kartepe kampının teknik-taktik ağırlıklı geçeceğini söyledi. Oyuncu grubunun özveri ve isteğinin önemine dikkat çeken Perçinci, 1 haftalık Kartepe kampında 10 antrenman ve 2 hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. İlk hazırlık maçını yarın Türk Ocağı ile yapacaklarını belirten Emre Perçinci, ikinci hazırlık karşılaşmasını ise Cumartesi günü saat 16:00’da Katar takımı AL WAKRA ile yapacaklarını söyledi.

 

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.