1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli masterleri Beşiktaş ile oynadı
Gönyeli masterleri Beşiktaş ile oynadı

Gönyeli masterleri Beşiktaş ile oynadı

Gönyeli Masterleri Futbol Takımı İstanbul’daki temasları çerçevesinde iki karşılaşma yaptı.

A+A-

Ülkemizin aktif master futbol takımlarından olan ve hemen her yıl bir yurt dışı teması gerçekleştirerek dostluk maçları oynayan Gönyeli bu yıl İstanbul’da sahaya çıktı.
Programı çerçevesinde ilk olarak Silivri’ye giden ve Silivri Masterleri ile karşılaşan Gönyeli Masterleri futbol takımı rakibini rahat yendi.
Vedat Karaokçu’nun eşlik ettiği Gönyeli Masterleri futbol takımı, teknik direktör Mustafa Gençay yönetiminde, Yılmaz Behlül, Mehmet Piro, Tarık Tilki, İbrahim Birinci, Yusuf Hacı, Hüseyin Amcaoğlu, Mehmet Ali Çavuşoğlu, İsmail Sineli, Olgun Amcaoğlu, Mustafa Kocaoğlan, Mustafa Piro, Mehmet Öksüzoğlu (Paf), Okan Atav, Ali Kanlı, Emre Hacı, Selçuk Nazlı, Mustafa Tunçel, Erhan Gönelli futbolcu kadrosu ile İstanbul’da.
İlk gün Silivri Masterleri karşısında Hüseyin Amcaoğlu, Ali Kanlı, Mustafa Piro, Okan Atav, İbrahim İkinci ve Erhan Gönelli'nin attığı gollerle 6-1 galip gelen Gönyeli Masterleri maçtan sonra rakip takım oyuncuları ile bir araya geldi ve birlikte yemek yendi. Yemekte her iki takım yöneticileri birbirlerine karşılıklı plaket ve hediyeler takdim ettikten sonra Gönyeli Masterleri dün de Fulya’da Beşiktaş Masterleri ile karşı karşıya geldi.
Beşiktaş Fulya altyapı tesislerinde yapılan dostluk maçında Beşiktaş Masterleri takımında Yasin Sülün, Sertan, Ahmet Dursun, Salih, Halim gibi ünlü oyuncular da yer aldığı.
Beşiktaş Masterleri ile Gönyeli Masterleri arasında oynanan karşılaşma Ahmet Dursun'un son dakika attığı golle 6-6 berabere bitti. Gönyeli Masterleri'nin bu maçtaki golleri Hüseyin Amcaoğlu(4) ve Tarık Tilki(2)' den geldi.
Galatasaray ve Fenerbahçeli eski ünlü futbolcuların da izlediği karşılaşmada Gönyeli Masterleri oynadıkları futbolla büyük beğeni topladı. Gönyeli Masterleri bugün saat 14.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray Masterleri ile son maçını oynayacak ve yarın adamıza dönecek.

Bu haber toplam 2799 defa okunmuştur
Etiketler :