1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Gönyeli kampa alkol götürdü”
“Gönyeli kampa alkol götürdü”

“Gönyeli kampa alkol götürdü”

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Kantara Gençlik Kampı’nda hazırlık kampı yapan Birinci Lig ekiplerinden Gönyeli’nin kampa alkol götürdüğünü, kendilerinin kulübü uyardığını açıkladı.

A+A-

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Kantara Gençlik Kampı’nda kamp yapmakta olan Gönyeli Spor Kulübü’nün, kurallara aykırı şekilde kampa alkol götürdüğünü, daire yetkililerinin uyarıları sonucunda da kamptan ayrılmaya karar verdiklerini belirtti. Eroğlu, Gönyeli Spor Kulübü yetkililerinin basına ‘bizi kamptan attılar’ şeklinde açıklamada bulunmalarından üzüntü duyduğunu söyledi.

Eroğlu: “Gençlik kamplarında alkol içmek yasaktır”
Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamada, Gönyeli Spor Kulübü’nün 4-8 Eylül tarihleri arasında Gençlik Dairesi’ne bağlı Kantara Gençlik Kampı’nda kamp yapma talebinde bulunduğu, yaşanan sıkıntılara ve çalışanların izinde olmasına rağmen sporcuların mağdur olmaması için talebe olumlu yanıt verildiği kaydedildi.
Bunun ardından 6-8 Eylül tarihlerinde de CTP Gençlik Kolları’nın da kampı talep ettiğini, bu talebin de kabul edildiğini dile getiren Eroğlu, gençlik kamplarında alkol içilmesinin yasak olduğunu vurguladı.
Gönyeli Spor Kulübü’nün kampa giriş yaparken kasalarla bira götürdüğü bilgisi aldıklarını belirten Eroğlu, yetkililere kampta alkol tüketilmesinin yasak olduğunun iletildiğini ifade etti.

“Gönyeli mangal yakmak alkol içmek istedi, uyardık”
Açıklamada, şöyle denildi: “CTP Gençlik Kolları’nın da kampta bulunduğu bir dönemde gençler kamp yemeği yerken Gönyeli Spor Kulübü’nün mangal yakmak ve alkol tüketmek istemelerinin doğru olmadığını da yine kamp sorumlumuzla kendilerine ilettik. Bunun yanında öneri de sunarak araçlarımızla kendilerini kamp dışında bir piknik alanına taşıyabileceğimizi ve isteklerini orada gerçekleştirebileceklerini belirttik. Gönyeli Spor Kulübü ise yaşanan bu olaylar sonrasında kamptan ayrılacaklarını söyledi biz de kararın kendilerine ait olduğunu söyledik.”

Eroğlu, Gönyeli Spor Kulübü’nü kınadı
“Sporcuların hazırlık kampı yaptıkları bir dönemde alkol alma ısrarını anlamamakla birlikte basına da yanlış bilgi vererek “Bizi kamptan attılar” söylemlerini dile getirmeleri bizleri derinden üzmüştür.
Gençlik Dairesi olarak, yaşadığımız sıkıntılar bir yana, fedakarlık yaparak sporcunun ve gençlerin yanında olmamıza rağmen, spor, gençlik ve kamp kurallarına uymayan alkol tüketimine karşı durmamız sebebiyle basına ve kamuoyuna yanlış bilgi veren Gönyeli Spor Kulübünü kınadığımızı bildiririm.”(tak)

Bu haber toplam 1438 defa okunmuştur