1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli durdurulamıyor: 1-4
Gönyeli durdurulamıyor: 1-4

Gönyeli durdurulamıyor: 1-4

Takipçisi Hamitköy’ün puan kaybettiği haftada kazanan Gönyeli, puan farkını biraz daha açtı

A+A-

STAT: Göçmenköy Stadı

HAKEMLER: Fehim Dayı, Hüseyin Özaşık, Ozan Kel

GÖÇMENKÖY: Okan Tezel, Beytullah Arık, Suat Kurt, Mustafa Ayker, Kemal Uzunoğlu, Arda Sözcü, Tonguz Kalçay (Dk.62 Ali Şahin), Sabri Uskanbaş (Dk.46 Cemre), Cemal Terkan, Rifat Kanıöz, Uğur Tekin (Dk.76 Necati)

GÖNYELİ: Kemal Bağbal, Sabri Selden (Dk.50 İsmail Soydan), Menteş Mertkaya, Kadir Hakel, Raif Selden, İbrahim Öksüzoğluları, Tacettin Köse (Dk.80 Mehmet Barkınay), Serkan Karaoğlan, Coşkun Ulusoy, Okan Göktürk, Velat Çelik (Dk.57 Erhan)

GOLLER: Dk.18 Suat Kurt (Göçmenköy) Dk.3 Velat Çelik, Dk.21 ve 32 Raif Selden, Dk.90 Mehmet Barkınay (Gönyeli)

K-Pet Birinci Lig’in 10’uncu haftasında Göçmenköy, lider Gönyeli’yi konuk etti. Gönyeli, konuk olduğu Göçmenköy deplasmanından 4-1 gibi farklı bir galibiyetle evine döndü. Mücadelenin henüz 3’üncü dakikasında Velat ile öne geçen konuk ekip, 18’inci dakikasında kalesinde Suat’ın kaydettiği golü görse de, o golden 3 dakika sonra Raif Selden ile yine öne geçti. 32’nci dakikada Raifle bir gol daha bulan kırmızı beyazlılar, ilk devreyi 3-1 önde kapattı. İkinci devrenin büyük bir bölümü bu skorla devam ederken Gönyeli 90’ıncı dakikada Mehmet Barkınay ile bir gol daha buldu ve maçı farklı kazandı. Bu maçın sona ermesiyle birlikte Gönyeli, 10’uncu hafta sonunda da liderliğini sürdürdü. 10’uncu hafta sonunda Gönyeli puanını 26’ya yükseltirken, Göçmenköy ise 13 puanda kaldı.

 

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI 

Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur
Etiketler : ,