1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli başkanını bulamadı
Gönyeli başkanını bulamadı

Gönyeli başkanını bulamadı

Birinci Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen Gönyeli’de dün akşam yapılması planlanan genel kurul gerçekleşmedi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Birinci Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen Gönyeli’de dün akşam yapılması planlanan genel kurul gerçekleşmedi. Başkanlığa tek aday olan Mustafa Palaz yaptığı açıklamada, Gönyeli’nin önünü açma adına kulübe sahip çıkmak isteneyenler için kurulu 1 hafta ertelediklerini açıkladı. Adaylığını bu süre zarfında geri çektiğini belirten Palaz, günün sonunda aday çıkmaması halinde Gönyeli’nin sahipsiz kalmayacağını belirtti. Genel kurula eski başkanlardan Bülent Yüksekbaş, Olgun Amcaoğlu ve Sanlı Çoban katılırken, Kırmızı beyazlılarda genel kurul 15 Temmuz Salı gününe ertelendi.

Amcaoğlu: “Palaz kulübün menfaatlerini düşündü”
Gönyeli Spor Kulübü’nde saat 20.00’de yapılması planlanan genel kurul, 15 dakika daha ertelenirken, kulübün eski başkanlarından Olgun Amcaoğlu bir açıklama yaptı. Amcaoğlu kulüp tarihinde 16-17 tane başkan olduğunu ancak genel kurula gelen başkan sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini belirtti. Aday olan Mustafa Palaz’ın birkaç oyla başkan seçilebileceğini ancak Gönyeli’nin menfaatlerini düşünerek adaylığını geri çektiğini söyleyen Amcaoğlu yaşananların üzücü olduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen genel kurula atıfta bulunan Amcaoğlu, o kurulda bir kişinin “Olgun Amcaoğlu’nu kulübe yaklaştırırsanız kulüp küme düşecek” dediğini hatırlattı. Amcaoğlu kulüp için elinden gelen herşeyi bugüne kadar yaptığını, takımın şampiyon olduğunu, kendisine göndermede bulunan arkadaşın utanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Palaz sahip çıkmak isteyenlere seslendi
Gönyeli Spor Kulübü başkanlığı için aday olan Mustafa Palaz yaptığı açıklamada tüzük gereği 48 saat önce başvurusunu yaptığını ve genel kurula 24 saat kala yönetim kurulu listesini ilettiğini söyledi. Gönyeli’nin önünü açma adına adaylığını geri çektiğini söyleyen Palaz, bu süre zarfında Gönyelililer, üyeler ve kulübe sahip çıkmak isteyenler varsa onları beklemek için genel kurulu ertelediklerini kaydetti. Palaz sözlerinin sonunda Gönyeli’nin başkansız kalmayacağını belirtti.

Bu haber toplam 1326 defa okunmuştur