1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönüllü ifade verdi suçunu itiraf etti
Gönüllü ifade verdi suçunu itiraf etti

Gönüllü ifade verdi suçunu itiraf etti

Kermiya geçiş noktasında tasarrufunda 36 gram Hintkeneviri ile yakalanan C.K., aleyhindeki soruşturma devam ediyor

A+A-

 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesin’de görevli bir polis ekibi tarafından Kermiya geçiş noktasında 36 gram Hintkeneviri ile suçüstü yakalanan C.K., dün ek tutukluluk talebi ile  yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak yeminli şahadet veren polis memuru Cemal Ramiz, 10 Nisan’da saat 16.00’da Narkotik ekibi tarafından Kermiya geçiş noktasından yönetimindeki  GL 273 plakalı araçla giriş yapan zanlı C.K.’nin  tasarrufunda 3 gram  ağırlığında hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını belirtti.

Polis memuru Ramiz, arabanın bagajında ise poşette koli bandına sarılı 33 gram ağırlığında hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını söyledi.

Ramiz, zanlının gönüllü ifade verdiğini ancak soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini belirterek, tahkikatın salimen yürütlebilmesi için zanlının dört gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının dört gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler